newsletter rss
HotNews.ro

Cutia de viteza camioane - reparatii si sfaturi de intretinere


PDF Print
A | a
E-mail
de MoraZf | Luni, 5 iunie 2017, 12:44 webReleases | Auto & Moto

promo-cutiivitezezf | Foto: webPR.ro
Reparatia la cutia de viteza camioane nu se poate face in fata blocului, ea necesita un atelier cu profesionisti bine pregatiti si cu experienta in domeniu.

Bineinteles ca sunt multe astfel de servicii de reparatii cutii de viteze pentru diferite tipuri de vehicule, cu toate acestea va sugeram sa faceti o alegere foarte bine gandita.

Cand alegeti un service ca sa reparati cutia de viteza de la camion, trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte.

Este o firma autorizata de reparatii cutii de viteze camioane?

Cutia de viteza este un mecanism complex care transmite puterea de la motor la roti prin pinione de diferite dimensiuni. Tot acest mecanism este intr-o cutie mare, piesele fiind intr-o baie de ulei pentru a reduce uzura si incalzirea.

Montarea gresita a pieselor in aceasta cutie poate duce la o uzura mare sau stricarea prematura a acesteia si a celorlalte piese cu care conlucreaza. Daca montam o piesa noua pe vehicul si aceasta se strica, garantia oferita pe piesa respectiva este valabila doar daca piesa a fost montata de o firma autorizata.

Utilizeaza piese noi sau de la dezmembrari?

Dupa parerea noastra doar in unele cazuri pot fi utilizate piese cutii de viteze second hand, de cele mai multe ori recomandam sa utilizati piese noi de calitate superioara. Piesele de calitate, uleiul bun si montajul profesionist sunt garantia functionarii prelungite a cutiei de viteza la vehiculul dvs.

Ofera garantie pe munca efectuata la cutia de viteza?

O firma autorizata, cand monteaza o piesa, garanteza ca piesa respectiva a fost montata cum trebuie. Garantia pe piesa este data de producator dar garantia de montare este data de firma care executa montarea acesteia.

Garantia de 6 luni pe reparatie la cutia de viteza inseamna ca daca in aceasta perioada cutia de viteza se strica din cauza montarii, aceasta va fi reparata gratuit.

Cine ofera garantie pe piesele montate?

Garantia pe piese este data intotdeauna de firma producatoare. Firma de reparatii cutii de viteze nu da garantie pe piese. In cazul defectarii, firma montatoare poate da un certificat ca piesa a fost fixata corect si defectiunea nu este cauzata de o montare incorecta.

Piesa cu probleme trebuie dusa inapoi la magazinul de unde s-a cumparat si acesta o va trimite inapoi la firma producatoare impreuna cu actele aferente necesare.

Verificati recomandarile despre firma aleasa

Cea mai buna reclama este un client multumit. Daca gasim clienti multumiti atunci si firma este de incredere. Reputatia poate fi cladita doar in timp prin munca de calitate continua.

Firma SC MOROGEC AUTO SRL prin munca profesionista in reparatii cutii de viteze camioane pe parcursul celor 45 de ani, a dobandit o reputatie foarte buna in domeniu.
  39 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by