newsletter rss
HotNews.ro

Masina rulata sau noua Mercedes? Ce aleg? Avantaje si dezavantaje


PDF Print
A | a
E-mail
de marketer20 | Miercuri, 24 mai 2017, 14:45 webReleases | Auto & Moto

Auto Schunn Romania iti propune avantaje si dezavantaje pe care le ai daca optezi pentru o masina rulata (second hand) sau o masina noua Mercedes.

Masina rulata Mercedes - avantaje si dezavantaje

Cel mai mare avantaj pentru alegerea unei masini rulate Mercedes care a fost initial detinuta de altcineva este ca nu esti tu cel care plateste pentru deprecierea acesteia. In momentul cand masina este scoasa din showroom, aceasta isi pierde 15% din valoare. Si cu fiecare an ce trece mai pierde 10% din valoarea ei.

Un alt avantaj al unei masini rulate Mercedes este ca poti negocia pretul. In general, proprietarii sunt dispusi sa lase la pret daca gasesc un cumparator hotarat. De asemenea, daca ti-ai luat permisul auto de curand este mai bine sa iti cumperi o masina Mercedes second-hand deoarece sunt mai multe sanse sa o zgarii sau chiar sa o lovesti. Si nu te vei simti atat de vinovat precum te-ai simti in cazul in care ar fi o masina noua Mercedes.

Printre dezavantaje ar putea fi ca uneori este o adevarata provocare sa obtii o masina Mercedes bine intretinuta. Trebuie sa fie bine inspectata ca acea masina sa nu fi avut vreun accident sau sa te asiguri ca functioneaza cum trebuie. De multe ori, o masina rulata de la Mercedes trebuie dusa la service pentru cateva reparatii inainte de a putea fi folosita.

Masina noua Mercedes -€“ avantaje si dezavantaje


Nimic nu se compara cu mirosul unei masini noi Mercedes, cu senzatia care ti-o da in momentul cand te urci la volan. Plus gandul ca esti primul proprietar al acesteia si ca nimeni nu a folosit-o pana acum.

Primul avantaj al unei masini noi Mercedes este ca primesti garantie pentru aceasta, anii de garantie depind de fiecare dealer in parte, dar in general aceasta este de minim 5 ani. Auto Schunn dealer Mercedes Romania este una dintre companiile care ofera acest gen de beneficiu.

De asemenea, de multe ori iti poti configura masina cum vrei tu si faci comanda la aceasta cu optiunile dorite. Unele persoane considera ca este un dezavantaj faptul ca trebuie sa astepte pentru o masina Mercedes care este pe comanda, deoarece perioada in care aceasta poate sosi variaza de la o luna pana la 6 luni. Nu toata lumea este dispusa sa astepte atat. Totusi, de multe ori in showroom se afla cateva masini gata dotate cu anumite optiuni si daca nu doresti sa astepti poti alege o masina Mercedes configurata deja.

Finantarea - daca nu ai bani de o masina noua Mercedes, iti poti achizitiona masina in rate cu ajutorul unui leasing. Dealerii autorizati Mercedes iti pot pune la dispozitie oferte de la diverse companii de leasing, astfel ca poti avea masina visurilor tale in rate. Cand alegi o masina second hand Mercedes, in general trebuie sa platesti intreaga suma de bani pe loc.

O masina noua Mercedes iti ofera un anumit prestigiu social, plus ca stii sigur ca o perioada buna de timp nu trebuie sa iti faci griji ca aceasta se va defecta. Un alt mare avantaj este ca masinile noi Mercedes din 2017, au un consum de carburant mult mai mic decat cele vechi, ceea ce inseamna ca poti pleca in vacanta cu un cost mai mic al transportului.

In concluzie, depinde de tine si de obiectivele tale, precum si de bugetul de care dispui daca iti cumperi o masina noua Mercedes sau second hand. Fiecare are atat avantaje cat si dezavantaje. Depinde unde atarna mai mult balanta.
  33 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by