newsletter rss
HotNews.ro

Telekom, Unilever si Mol Romania sunt cei mai noi clienti ai Diviziei de Flote a service-ului Car Expert Auto Center


PDF Print
A | a
E-mail
de CatalinaI | Marţi, 16 mai 2017, 11:26 webReleases | Auto & Moto

logo_carexpert | Foto: webPR.ro

Bucuresti, 16 mai 2017 - Conform studiilor realizate de catre compania de cercetare de piata Berg Insight, se estimeaza ca procentul vehiculelor comerciale va ajunge la 28.4% in 2019 la nivel mondial. La finalul anului 2016, in Romania, numarul vehiculelor aflate in administrarea companiilor de leasing operational a depasit 57.000 de unitati, crescand cu 7% fata de luna septembrie a anului 2015.


Datorita colaborarii excelente cu Lease Plan Romania, una dintre cele mai mari companii de leasing operational din Romania, portofoliul Car Expert Auto Center s-a extins considerabil incepand cu 2017. Noii clienti sunt Mol Romania, Telekom, Saint Gobain, Unilever, Gada Group si Quintiles.


Alegerea service-ului auto pentru mentenanta flotelor este un aspect important pentru companii, atat din perspectiva utilizarii in conditii adecvate a autovehiculelor, cat si din perspectiva eficientizarii costurilor  de intretinere si a evitarii penalitatilor impuse de catre companiile de leasing operational odata cu finalizarea contractului.


In afara de calitatea si diversitatea serviciilor, exista o serie de alte criterii determinante in alegerea service-ului auto care preia mentenanta parcurilor auto: disponibilitatea privind programarile interventiilor, durata si raportarea statusului acestora, existenta unor servicii de consultanta, asistenta rutiera, tractare sau masina la schimb, acuratetea evidentei interventiilor reflectate in istoricul autovehiculelor, centralizarea facturilor, precum si transparenta in ceea ce priveste serviciile prestate si costurile acestora.


Car Expert Auto Center vine in intampinarea nevoilor companiilor cu servicii complete de mentenanta. Companiile partenere care detin parcuri auto beneficiaza de servicii de mentenanta preventiva si predictiva si, in functie de context, corectiva. Paleta de servicii cuprinde toate segmentele de verificari si reparatii necesare autovehiculelor, de la diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie, la operatii de intretinere curenta si periodica, conform recomandarilor producatorilor.


Datorita gamei complexe de servicii si bunei organizari, service-ul realizeaza interventii in regim de urgenta, ofera masina la schimb pe durata stationarii in service si asigura returnarea autovehiculelor catre companiile de leasing operational fara penalitati.


Divizia de flote auto a Car Expert Auto Center este instruita periodic pentru a asigura servicii de calitate, bazate pe intretinere preventiva si corecta. Obiectivele Car Expert Auto Center sunt corelate cu obiectivele companiilor partenere si vizeaza cresterea perioadei de viata a autovehiculelor si diminuarea riscurilor si a problemelor care pot aparea in administrarea flotelor, precum si a timpului alocat interventiilor, asigurand totodata si un control eficient al costurilor.


Despre Car Expert Auto Center

Service-ul Car Expert Auto Center este prezent pe piata auto din Bucuresti din anul 2013 si beneficiaza  de un sediu nou si modern care se intinde pe o suprafata de aproape 4000 mp, avand o capacitate de lucru mare si ateliere de tinichigerie si vopsitorie cu dotari ultramoderne care permit un flux continuu de lucrari. Compania pune accent pe calitatea serviciilor livrate, acordand prioritate satisfactiei clientilor sai si deruland periodic cursuri de specializare a personalului atat in Romania, cat si in Germania.


Sos. Pipera-Tunari, Nr. 1, Voluntari, jud. Ilfov

0754.777.666 / 031.005.0093

http://www.carexpertauto.ro


Contact

Catalina Istratescu

Content Marketing Manager

A.I. On Web

catalina.istratescu@aionweb.ro

0774 451 509

  19 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by