newsletter rss
HotNews.ro

Cele mai convenabile oferte de inchirieri auto, in functie de calatoria pe care trebuie sa o faci.


PDF Print
A | a
E-mail
de PromotorRentaCar | Vineri, 10 martie 2017, 9:54 webReleases | Auto & Moto

Totusi, pentru a beneficia cat mai mult de avantajele inchirierii unei masini, trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte. Iata cateva sfaturi pentru a intelege care sunt cele mai convenabile oferte de inchiriere auto din Bucuresti in functie de tipul de transport pe care dorim sa il asiguram.

Confort pentru un drum lung

Daca iti propui sa pleci in vacanta pentru o perioada mai mare de timp, cu siguranta si drumul o sa fie mai lung si iti vei dori sa petreci acest timp bucurandu-te de cat mai mult confort. In contextul in care deplasarea cu masina se va prelungi pe o durata de cateva ore bune, ia in calcul inchirierea unui autoturism care chiar daca te va costa cu cativa euro in plus, iti va asigura o vacanta de care sa te bucuri in adevaratul sens al cuvantului.

Sapte locuri pentru vacantele petrecute in gasca

Pe de alta parte, daca doresti sa mergi in vacanta impreuna cu un grup mai numeros de persoane, varianta inchirierii  unei masini cu sapte locuri este una ideala. Pe langa faptul ca poti imparti costul acesteia si al combustibilului consumat, in aceasta perioada, la Promotor Rent a Car Romania pretul unui model Dacia Logan MCV va avea un discount de 20%, acesta fiind de 40.8 euro pe zi.  

Autotorisme de lux pentru intalniri de afaceri

Toata lumea stie ca in afaceri, eticheta conteaza. Chiar daca serviciile pe care le oferi sunt impecabile si preturile practicate de tine multumesc pe toata lumea, prima impresie ramane adesea decisiva. In functie de tipul intalnirilor pe care trebuie sa le onorati, alegeti o masina eleganta, care sa va ofere un plus de prestanta si care sa va reprezinte.

Masini economice, de dimensiuni mici, pentru oras

Pentru situatiile in care autotorismul inchiriat va fi folosit mai mult pentru a conduce in interiorul orasului, cei mai multi dintre soferi se orienteaza catre masinile de dimensiuni mici, care au de obicei un consum redus, care se pot strecura usor in trafic si pentru care nu este greu sa gasesti un loc de parcare. Mai mult decat atat, acestea au in aceasta perioada, la Promotor Rent a Car, reduceri care ajung chiar si pana la 50%.  


Sursa

  33 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by