newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Vitan-Auto, sfaturi despre cum sa alcatuim un anunt auto care sa dea rezultate


PDF Print
A | a
E-mail
de vitanauto | Marţi, 31 ianuarie 2017, 15:34 webReleases | Auto & Moto

Daca in urma cu cativa ani ani achizitionarea unui autovehicul nou era una dintre cele mai la indemana optiuni pe care le aveam, in ultima perioada, pe fondul crizei financiare tot mai accentuate, cei mai multi dintre cuparatori isi indreapta atentia inspre autovehiculele second hand pe care acestia le pot achizitiona la preturi mult mai avantajoase. Pentru a putea vinde insa un autovehicul in conditiile actuale, cand cumparatorii devin din ce in ce mai selectivi, va trebui fara indoiala sa fim extrem de persuasivi si sa fim capabili sa alcatuim un anunt auto care sa ne garanteze vanzarea unei masini in cel mai scurt timp.


Una dintre cele mai mari greseli pe care le facem in momentul in care alcatuim anunturi auto se datoreaza faptului ca adesea le tratam extrem de superficial, fapt pentru care multi cumparatori ne evita. In aceste conditii, Vitan-auto.ro, unul dintre cele mai importante parcuri auto de la noi din tara ne ofera cateva sfaturi esentiale de care trebuie sa tinem cont in momentul in care vrem sa alcatuim un anunt auto cu impact asupra cumparatorilor.


Cel mai important lucru pe are trebuie sa il retinem atunci cand alcatuim un anunt auto este acela de a incerca intotdeauna sa oferim cat mai multe inforamatii despre istoricul autovehiculului, precum si informatii pretioase cu privire la vechimea acestuia sau la numarul de kilometrii parcursi. Toate aceste detalii ii vor ajuta pe cumparatori sa inteleaga mai bine starea in care se afla autovehiculul si in plus vor capata si incredere in noi. Evitati sa includeti in anunt informatii false care daca vor fi depistate de catre un cumparator, cu siguranta sansele de a vinde respectivul autovehicul vor scadea drastic.


Mentionati intotdeauna defectele ascunse. Chiar daca acestea nu se vad, este foarte important sa ii instiintati pe cumparatori de faptul ca autovehiculului nu ii functioneaza anumite componente. In cazul in care defectiunile sunt minore, in general ne este recomandat sa le reparam inaintede a pune autovehiculul in vanzare.


Atasati intotdeauna fotografii anuntului. Dintre toate aspectele care au impact asupra unui cumparator, cu siguranta pozele au un impact major asupra acestora, motiv pentru care recomandarea noastra este aceea de a realiza fotografii profesionale din cat mai multe unghiuri. Aveti insa in vedere ca pozele sa fie reale si evitati atasarea de poze care apartin unei alte masini.


Www.vitan-auto.ro este unul dintre cele mai importante platforme online de vanzari auto care pune atat la dispozitia cumparatorilor cat si a vanzatorilor o platforma complexa care vine in sprijinul acestora.

  17 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by