newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Scoala moto Handra Francisc


PDF Print
A | a
E-mail
de hfr | Joi, 22 decembrie 2016, 11:48 webReleases | Auto & Moto

DSC_1019 | Foto: webPR.ro

Cu o dotare de invidiat, Scoala moto Handra Francisc garanteaza o pregatire gradata pentru a fi admis la examen, atat la partea teoretica, cat si in trafic. La categoria A-A2-A1 si AM sunt dotari de exceptie: pentru A-Honda Hornet; pentru A2-Honda CB 500; pentru A1- Suzuky GN 125; pentru AM-mopedul First Bike. Cu aceste motociclete puternice, cursantii vor descoperi arta pilotarii pe doua roti. Este foarte importanta pregatirea cursantilor in traseu pentru a conduce preventiv, astfel incat atat ei, cat si ceilalti participant la trafic sa fie in siguranta. Astfel, situatiile neprevazute din trafic vor putea fi reduse la minim. Veti fi pregatiti pas cu pas, la inceput pe o motocicleta cu o capacitate mai mica, Suzuky GN 125. Pe masura ce va veti deprinde cu tehnicile de conducere, veti face instruirea practica pe motociclete cu un motor mai puternic: Honda GB 500 si Honda Hornet.

Motocicleta Honda Hornet s-a impus in timp prin capacitatea usoara de manevrare si prin fiabilitate. Datorita motorului sau puternic, in 4 timpi si prevazut cu 4 pistoane, mersul in relanti al acesteia este rotund, un fapt deosebit de important la executarea jaloanelor si opturilor in poligon. Iata alte caracteristici ale motorului acetui tip de motocicleta: 2 cilindri – 595 cm3; putere maxima- 96 cp la 12.000 pm, transmisie-lant, 6 trepte de viteza; dimensiuni> 2090x730x1060. Greutatea ei este de 176 kg.

Sunteti asteptati la Scoala moto Handra Francisc din Brasov, unde veti descoperi o echipa profesionista care va va pregati corespunzator pentru a deveni un bun sofer moto. Scoala ofera si consultanta in vederea achizitionarii unui vitor moped sau a unei motociclete pe care o doriti.

Un lucru foarte important de retinut: pe perioada scolarizarii si a examenului, dumneavoastra veti beneficia gratuit de echipamentul de protectie care include casca, cagula, genunchiere si cotiere.

La inceperea instruirii practice, primesti cadou o cagula.

Pot urma cursuri doar cei care au implinit 24 de ani sau cei care au 20 de ani, dar cu vechime de cel putin 2 ani la categoria A2.

La Scoala moto Brasov Handra Francisc, promotiile sunt permanente!

La categoria A-moto, pentru fiecare persoana adusa la inscriere, primesti o reducere de 50 ron pentru fiecare cursant in parte.

Pentru completarea formularului de inscriere online se aplica o reducere de 50 ron.

Preturile Scolii de soferi Brasov Handra Francisc sunt accesibile, dupa cum urmeaza:

Pentru categoria A, pentru cei ce detin permis de conducere moto (A1 si A2), pretul este negociabil. Categoria A: 900 de lei;pentru A2-A1: 900 de lei. Pretul la categoriile A si A2, pentru persoanele care nu detin permis auto categoria B este de 1000 de lei.

 

Cu o instruire solida, veti putea face fata cu succes provocarilor din traficul tot mai intens din zilele noastre. Pentru a dobandi o asemenea pregatire, puteti consulta imaginile si filmarile din timpul examenului cu politia, la toate categoriile moto, imagini prezentate de Scoala moto Handra Francisc din Brasov.

Nu ezitati sa va inscrieti la Scoala moto Handra Francisc din Brasov si va veti bucura de servicii ireprosabile, la standardele cele mai inalte pentru a avea, in final, rezultatul admis la examen.

  62 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by