newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mercedes-Benz Romania lanseaza cea de-a opta editie a programului national”Testul gratuit de lumini”


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Marţi, 8 noiembrie 2016, 17:23 webReleases | Auto & Moto

Mercedes-Benz Romania organizeaza pentru a opta oara consecutiv, in perioada 1 - 30 noiembrie 2016, campania nationala “Testul gratuit de lumini”. Programul este disponibil in mod gratuit tuturor posesorilor de autoturisme si autovehicule Mercedes-Benz, in toate Centrele Autorizate de Service din Romania ale companiei.

Obiectivul campaniei „Testul gratuit de lumini”, organizata de Mercedes-Benz, este de a preveni accidentele in sezonul rece, asigurand o vizibilitate buna conducatorilor aflati in trafic.


 â€žSuntem incantati ca, de opt ani deja, le putem oferi clientilor nostri sansa de a-si imbunatati activitatea la volan pe timp de iarna. Testul de lumini reprezinta un pas inainte pe care Mercedes-Benz il face pentru a contribui la siguranta in trafic a soferilor. Este responsabilitatea noastra de a sustine si de a rasplati fidelitatea clientilor si de a demonstra ca Mercedes-Benz este mai mult decat un producator de masini”, spune Philipp Hagenburger, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz Romania.


Programul se desfasoara in fiecare an, din 2009, in toata tara, in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz. Pe teritoriul Germaniei, de exemplu, testul gratuit de lumini este disponibil inca din anii ’50.


Mercedes-Benz recomanda soferilor prudenta in timpul condusului, mai ales pe timp de iarna, cand vizibilitatea este redusa din cauza conditiilor meteorologice. Testul de lumini contribuie la asigurarea conducatorilor auto cu privire la functionarea tuturor elementelor autovehiculului. Intrucat orice clipa de neatentie conteaza si orice defectiune a masinii poate avea consecinte, este deosebit de important ca soferii sa se asigure ca autovehiculul pe care il conduc functioneaza in mod optim.


Centre Autorizate de Service Mercedes-Benz: www.mercedes-benz.ro/centre.


Mai multe informatii despre Mercedes-Benz si despre aceasta campanie puteti accesa la adresa: www.mercedes-benz.ro.  


 

 

  35 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by