newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pentru al treilea an consecutiv, Mercedes-Benz este Masina Oficiala a Festivalului National de Teatru


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Miercuri, 2 noiembrie 2016, 10:59 webReleases | Auto & Moto

FNT | Foto: webPR.ro

In perioada 21 - 30 octombrie, a avut loc cea dea-a 26-a editie a Festivalului National de Teatru. Reprezentatiile de teatru si evenimentele adiacente s-au desfasurat in 21 de locatii din capitala printre care se numara Teatrul National „I.L.Caragiale”, Teatrul Bulandra, Godot Café, Teatrul Metropolis si Teatrul Nottara.

In calitate de Masina Oficiala a evenimentului pentru al treilea an consecutiv, Mercedes-Benz a oferit invitatilor si echipei de organizatori suport logistic pe toata durata festivalului, punand la dispozitie limuzinele Clasa C si Clasa E, precum si doua autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz Vito, asigurand asftel transportul in siguranta si in cele mai confortabile conditii.


Anul acesta, Festivalul National de Teatru a cuprins in programul sau 40 de productii romanesti realizate in stagiunea 2015-2016, patru spectacole straine de mare calibru, precum si o suita de manifestari menite sa diversifice raportarea la fenomenul teatral – expozitii, proiectii speciale de film, lansari de carte, workshop-uri. A 26-a editie a festivalului a fost un manifest impotriva distrugerii aristocratiei culturii, a valorilor civice, a lumii profunde.


„Suntem onorati sa jucam rolul de Masina Oficiala pe scena Festivalului National de Teatru, o reprezentatie pe care o sustinem consecutiv de trei ani. Pasiunea, fascinatia, emotia sunt valorile comune care consolideaza acest parteneriat devenit traditie.”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.


„Festivalul National de Teatru a adus in Bucuresti cele mai bune spectacole din tara, cei mai importanti creatori romani, dar si vedete ale teatrului, filmului si dansului european. Legende vii, creatori de elita, simboluri ale creatiei teatrale si coregrafice din ultimele decenii au venit, unii pentru prima data, in Romania, iar spectacolele lor, care au cucerit marile capitale, au putut fi urmarite in aceasta editie a Festivalului. Pentru artisti, invitati si public, FNT a venit si cu una dintre cele mai frumoase, cunoscute si apreciate masini din lume. Suntem onorati ca un brand de asemenea calibru s-a alaturat unui festival de teatru, acordandu-i nu numai sustinere, ci si stralucire si siguranta. Multumim, Mercedes-Benz pentru acest al treilea an al colaborarii noastre.”, a declarat Marina Constantinescu, directorul artistic al Festivalului National de Teatru.


Autovehiculele Mercedes-Benz: actorii principali pe orice drum

 

Mercedes-Benz a condus spre salile de spectacol ale Festivalului National de Teatru reprezentanti de marca ai teatrului in elegantele limuzine Clasa C si Noua Clasa E si a oferit suport logistic organizatorilor cu versatilul autovehicul comercial usor Vito.

Perfectiunea nu cunoaste limite pentru Mercedes-Benz Clasa C, de la design, la finisajele din interior si tehnologia prezenta la bord. Fiind un model de referinta pentru segmentul sau, noua Clasa C este un simbol al confortului, rafinamentului si elegantei.


Noua Clasa E, cea mai inteligenta limuzina din segmentul business, reprezinta intruchiparea stilului ultra modern si a caracterului sportiv rafinat la exterior, in timp ce elementele si liniile din interior creeaza un sentiment de spatiu generos pentru sofer si pasageri.


Mercedes-Benz Vito este un model versatil si un adevarat profesionist in segmentul de autovehicule comerciale usoare. Disponibil in trei modele (pentru transport de persoane, transport de marfa si mixto), avand un consum redus, numeroase sisteme de asistenta si de siguranta, Vito este un reper in segmentul sau.

  31 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by