newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Bateriile de Audi de la Neobat.ro sunt fabricate de Bosch sau de Varta


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 25 iulie 2016, 16:21 webReleases | Auto & Moto

neobat | Foto: webPR.ro

Audi este una dintre cele mai cunoscute companii germane producatoare de automobile. Aceasta marca fabrica masini inca din anul 1910. Primul model Audi avea un motor cu 4 cilindri a carui capacitate era de 2.6 litri, dezvolta 22 de cai putere si atingea viteza de 75 de km/h. Era moderna a acestei companii incepe odata cu fabricarea modelului Audi 100 in anul 1968. De la origini si pana in prezent, compania si-a dobandit notorietatea intrucat fabrica masini durabile, puternice, al caror design este inconfundabil.

Persoanele care detin un astfel de autoturism si care sunt in cautarea unei baterii de Audi trebuie sa aiba in vedere ca pe piata se gasesc numerosi comercianti care furnizeaza acumulatori de proasta calitate, fabricati de tot felul de firme aparute peste noapte. Iar o masina al carei pret este destul de ridicat merita o baterie de Audi fabricata de brand-uri specializate in acest domeniu.


Bateriile de Audi fabricate de companii precum Varta sau Bosch se gasesc in stocul magazinului online Neobat.ro.


Cum se alege bateria de Audi?


Neobat.ro vrea sa le asigure tuturor posesorilor de Audi acumulatori al caror ciclu de viata este lung si, din acest motiv, comercializeaza baterii pentru orice model.

Totusi, daca detineti un astfel de autoturism, dar nu cunoasteti ce baterie de Audi i-ar asigura functionarea optima, trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte, printre care se numara si urmatoarele:

  •  Cu ce dotari este prevazuta masina? Cu privire la acest aspect este necesar de stiut daca Audi-ul vostru are consumatori suplimentari fata de cei prevazuti din fabrica
  • Ce capacitate cilindrica are motorul de Audi?
  • In ce regim conduceti masina?
  • Cu ce tip de combustibil functioneaza? Benzina sau motorina?

Pe langa acestea, pentru a elimina riscul unei intamplari nefavorabile, precum cea de a ramane cine stie unde cu masina pe marginea drumului din cauza faptului ca bateria de Audi nu mai functioneaza, trebuie sa schimbati bateria masinii daca observati unul dintre urmatoarele lucruri:


·         Daca bateria de Audi s-a umflat si prezinta scurgeri

·         Daca bateria de Audi nu mai are putere sa roteasca electromotorul (puteti sa va dati seama de acest lucru in momentul in care porniti masina)

·         Daca bateria de Audi emana un miros de sulf

·         Daca nivelul electrolitului a scazut sub linia indicatorului

·         Daca bateria de Audi este instalata pe masina de mai mult de 3 ani


Pentru a sari in ajutorul celor care au nevoie de un acumulator nou, Neobat.ro prezinta o gama foarte vasta de baterii de Audi, ideale pentru orice model fabricat de aceasta marca.


Preturile de achizitie ale bateriilor sunt accesibile si variaza de la produs la produs in functie de urmatoarele aspecte:

  • Compania producatoare
  • Tipul polaritatii- normala sau inversa
  • Valoarea curentului de pornire
  • Dimensiunile bateriei de Audi
  • Capacitatea bateriei de Audi

Cumparati-va online o baterie pentru Audi si veti economisi timp


Asadar, daca aveti nevoie de o baterie pentru Audi vi se recomanda sa va canalizati atentia catre stocul magazinului Neobat.ro: veti observa ca vi se pun la dispozitie zeci de variante, ale caror preturi sunt competitive.


De asemenea, pentru a nu mai fi nevoiti sa bateti drumurile in cautarea unui acumulator, Neobat.ro va ofera o modalitate de cumparare rapida, ce presupune doar realizarea unei comenzi online.


Aceasa se efectueaza chiar si de pe un telefon mobi, conectat la net.

In concluzie, un reprezentant Neobat.ro va ofera consiliere la numarul de telefon 0726.439.089 astfel incat sa va alegeti cea mai optima baterie pentru Audi-ul dumneavoastra.

  93 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by