newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pasii de urmat pentru cumpararea unei roviniete online


PDF Print
A | a
E-mail
de rovinieteonline | Marţi, 5 aprilie 2016, 11:39 webReleases | Auto & Moto

Datorita tehnologiei, soferii isi pot usura viata si pot economisi timp pretios. In ziua de astazi, iti poti cumpara roviniete online de pe site-ul Roviniete.ro si iti poti achita amenzile pentru lipsa rovinietei sau cele de circulatie pe site-ul Amenda-online.ro. Ambele site-uri sunt autorizate de stat si pot fi accesate in mod gratuit, nefiind nevoie sa scoti din buzunar niciun ban in plus fata de pretul standard al amenzii. 

Cum cumperi o rovinieta online

Site-ul Roviniete.ro este autorizat de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (C.N.A.D.N.R.), prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007, pentru a pune la dispozitia tuturor soferilor, care circula pe drumurile nationale din Romania, posibilitatea de a cumpara o rovinieta online, in numai cateva minute. Procesul de achizitie este simplu si rapid si se poate face atat de pe calculator sau laptop, cat si de pe tableta sau telefon mobil. 

Roviniete.ro nu este numai o modalitate eficienta si economica de cumparare a unei roviniete online, ci si un serviciu de informare pentru toti conducatorii auto din Romania. Pe site, ai la dispozitie un calculator de roviniete, care te ajuta sa afli cat trebuie sa platesti pentru taxa de drum pentru anumite categorii de autovehicule (A, B,C, D, E sau F) si pentru anumite perioade (o zi, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni), dar si posibilitatea de a verifica valabilitatea rovinietei sau de a seta o alerta pentru ziua in care expira, pentru a putea s-o inlocuiesti din timp. Astfel, eviti situatia neplacuta si costisitoare in care te trezesti cu o amenda de circulatie pentru lipsa rovinietei, cuprinsa intre 250 si 4.500 de lei. 

Soferii auto pot primi amenzi atat in reteaua de drumuri nationale din Romania (autostrazi, drumuri nationale europene, drumuri expres, drumuri nationale principale si drumuri nationale secundare, cu exceptia sectoarelor de drum national care se regasesc in intravilanul municipiilor, mai exact intre indicatoarele de intrare si iesire din acestea), dar si in punctele de control pentru trecerea frontierei de stat, la iesirea din tara, conform O.G. nr. 15/2002 privind introducerea unor tarife de utilizare a infrastructurii de transport rutier si Ordinul nr. 769/2010 privind aprobarea normelor metodologice pentru aplicarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania. In cazul in care ai primit totusi o amenda de circulatie sau una pentru lipsa rovinietei, ea poate fi achitata in numai cateva minute, prin intermediul site-ului Amenda-online.ro, autorizat de Directia de Impozite si Taxe Locale, la orice ora din zi sau din noapte.

Pasii pentru a cumpara o rovinieta online

1. Acceseaza site-ul Roviniete.ro, alege tipul autovehiculului si data intrarii in vigoare a rovinietei online, apoi apasa pe butonul "Continua".

2. Selecteaza perioada in care ai nevoie de rovinieta online: 7, 30, 90 de zile sau 12 luni si felul in care vrei sa platesti: prin card bancar, ordin de plata sau plata la banca, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR.

3. Completeaza un formular online cu datele tale si cele ale masinii: numele si prenumele posesorului auto, numarul de telefon si adresa de e-mail, adresa de livrare, numarul de inmatriculare si insemnul de stat al autovehiculului. 

4. Bifeaza casuta "Accept termeni si conditii" si asteapta rovinieta online pe e-mail, daca ai platit-o prin intermediul cardului bancar sau la adresa de livrare, daca ai achitat-o prin ordin de plata. Dupa ce Roviniete.ro primeste confirmarea de plata, rovinieta va fi livrata printr-un curier rapid, in maxim 48 de ore lucratoare de la plasarea comenzii / confirmarea platii. Rovinieta online cumparata prin intermediul site-ului Roviniete.ro include T.V.A. si livrarea gratuita prin e-mail.

  145 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by