newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Este plata amenzii de circulatie online sigura?


PDF Print
A | a
E-mail
de amendaonline | Luni, 4 aprilie 2016, 11:56 webReleases | Auto & Moto

In ziua de astazi, cu ajutorul tehnologiei, poti sa economisesti foarte mult timp si sa-ti usurezi viata. Este si cazul soferilor, care incaseaza anual peste 3 milioane de amenzi de circulatie. Insa numai 40% dintre ele sunt achitate de contravenienti. Ce-i impiedica pe conducatorii auto sa-si plateasca aceste debite catre stat?

In primul rand, birocratia. De cele mai multe ori, plata amenzii de circulatie este anevoioasa. Institutiile publice te plimba de la un ghiseu la altul, isi declina una alteia responsabilitatea amenzii si te pun pe drumuri degeaba. In plus, te pun sa completezi o gramada de cereri si iti cer foarte multe acte. Din fericire, acum exista site-ul Amenda-online.ro, care te ajuta sa-ti platesti amenzile de circulatie online, fara sa parasesti confortul propriei locuinte. Nu e nevoie sa mai pierzi timpul, iar formularul pe care trebuie sa-l completezi cu datele tale si cele regasite in procesul verbal de constatare a contraventiei este foarte simplu.

In al doilea rand, plata amenzii de circulatie la ghiseele autoritatilor este mare consumatoare de timp. De cele mai multe ori, trebuie sa te incadrezi intr-un program destul de strict, cu pauza de masa, asa ca sunt mari sanse ca atunci cand scapi tu de la serviciu sa gasesti usa institutiei inchisa. Cu ajutorul site-ului Amenda-online.ro, rezolvi totul in numai 5 minute. Atat dureaza completarea formularului de pe prima pagina si plata efectiva a amenzii de circulatie online cu ajutorul cardului bancar. Desi avantajele platii amenzii de circulatie online sunt foarte clare, foarte multi soferi se intreaba cat de sigure sunt astfel de servicii. Acestia nu stiu daca intr-adevar amenda de circulatie ajunge la bugetul de stat, asa ca de multe ori sunt reticenti in a utiliza o astfel de modalitate de achitare a debitelor.

Site-ul Amenda-online.ro este un site autorizat de Directia de Impozite si Taxe Locale sa incaseze orice fel de amenzi de circulatie sau amenzi pentru lipsa rovinietei. Plata acestora este la fel de sigura si eficienta ca cea realizata la ghiseele institutiilor abilitate. In plus, site-ul foloseste un protocol SSL, emis de Comodo, o companie de top in domeniul criptarii datelor, care permite transmiterea informatiilor fara niciun risc. Tate informatile furnizate sunt codate si apoi transferate catre server printr-o conexiune securizata.

Mai mult, procesarea platilor amenzilor de circulatie online prin intermediul cardului bancar este facuta de MobilPay. Aceasta firma este autorizata de catre Visa si Mastercard si este lidera in tara noastra pe segmentul microplatilor.
Foloseste site-ul Amenda-online.ro pentru a scapa de batai de cap, nervi si alergatura inutila. Serviciul este gratuit, adica nu platesti niciun leu in plus fata de valoarea amenzii, inscrisa pe procesul verbal de constatare a contraventiei!
  178 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by