newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Generali Asigurari lanseaza o noua oferta pentru copii si parinti


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 5 octombrie 2009, 14:12 webReleases | Asigurari

Generali Asigurari - Majorat | Foto: Generali Asigurari
Generali Asigurari a initiat o actiune de promovare a asigurarilor pentru copii. In acest sens a lansat o oferta avantajoasa pentru parinti: la incheierea unui plan de finantare si economii pentru educatia copilului, de tip MAJORAT, parintii primesc si 50% reducere la asigurarea de sanatate a acestuia – Focus Plus.

„Copiii reprezinta o preocupare permanenta pentru parinti, iar grija pentru siguranta generatiei de maine ar trebui sa se afle pe primul loc intre prioritatile romanilor. Prin aceasta oferta le facilitam parintilor accesul la un plan extins de protectie si educatie a copiilor, de care acestia au nevoie: dezvoltare si sanatate”, sustine Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata, Generali Asigurari. „Mai mult, asigurarea de sanatate devine o solutie necesara, in conditiile in care sistemul public de asigurari de sanatate are in permanenta deficiente in acoperirea celor mai elementare tratamente medicale”, subliniaza Racoveanu.

MAJORAT este polita de finantare si asigurare flexibila pentru siguranta financiara a copilului dupa implinirea varstei de 18 ani, iar asigurarea de sanatate ofera protectie in caz de accident sau imbolnavire.

„Intr-un context economic nesigur, preocuparea parintilor fata de viitorul copiilor creste exponential. De aceea, siguranta financiara si educatia copiilor lor devin prioritare. In perioada ofertei, parintele are optiunea de a alege intre doua pachete Majorat: Protect si Dinamic, ambele beneficiind de clauze suplimentare incluse. Pachetele MAJORAT ofera parintilor liniste si siguranta, iar copiilor le asigura sansa de a studia la universitati de prestigiu, posibilitatea achizitionarii unei locuinte in momentul in care incep viata pe cont propriu sau sprijinul financiar necesar intemeierii unei familii”, a mai adaugat Ovidiu Racoveanu.

Pentru accesarea politei MAJORAT este necesar ca varsta copilului sa fie mai mica de 13 ani in momentul incheierii contractului, iar parintele sau tutorele legal nu trebuie sa fie mai varstnic de 65 de ani la incheierea contractului.

MAJORAT asigura protejarea capitalului impotriva devalorizarii, prin majorarea sumei asigurate cu coeficientul de inflatie. In cazul in care parintele inceteaza din viata, inainte de incheierea contractului, Generali Asigurari preia plata primelor pana la sfarsitul contractului, oferind astfel garantia investitiei.

Polita asigura  flexibilitate in deciziile parintelui, suma asigurata plus participarea la castig putand fi platite esalonat, sub forma de renta de studii sau integral la majorat sau la orice varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani.

Focus Plus, polita de sanatate pentru copii, la care se ofera reducere de 50% daca este achizitionata impreuna cu polita Majorat, asigura protectie in caz de accident si imbolnavire - ingrijiri medicale, spitalizare, interventii chirurgicale etc.  

Avantajele asigurarii constau in faptul ca asiguratul poate beneficia de ingrijiri medicale in orice spital, iar acoperirile sunt valabile pentru evenimentele petrecute in intreaga lume. Indemnizatiile nu sunt platite spitalului, ci direct Asiguratului.

De asemenea, in caz de spitalizare, pentru primele 14 zile se ofera dublul indemnizatiei de spitalizare, fata de restul perioadei. Aceasta polita de sanatate este utila atat copiilor, cat si parintilor sau altor membri ai familiei.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada comunista, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835. Reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 92 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astazi toate tipurile de asigurari.

Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurari din intreaga lume, cu o experienta de 178 de ani in domeniul asigurarilor. Generali Group are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienti in intreaga lume si peste 84 000 de angajati.

Cristina Albu
Telefon: +40 21 3078.414
Telefax: +40 21 312.37.20
E-Mail: cristina.albu@generali.ro 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  878 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings