newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

ASIROM VIG a primit premiul pentru Produsul Anului la categoria Asigurari Generale la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Marţi, 7 aprilie 2015, 15:57 webReleases | Asigurari

ASIROM, din nou in top | Foto: webPR.ro
In cadrul celei de a XV-a editii a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, ASIROM VIG a primit premiul pentru asigurarea "Casuta noastra", un produs inovator, o asigurare de locuinte si bunuri destinata cu precadere clientilor din mediul rural. ASIROM VIG a fost desemnata lider pe piata asigurarilor in 2 din cele 8 regiuni ale tarii si 6 din cele 41 de judete.

La sfarsitul lunii martie a avut loc Gala Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de catre Revista PRIMM Asigurari & Pensii, un eveniment dedicat pietei de profil din Romania, care isi propune sa stimuleze performanta si implicarea in acest domeniu de activitate. Tinand cont de rezultatele deosebite inregistrate pe parcursul anului 2014, ASIROM VIG a obtinut premii la mai multe categorii, dovedind inca odata ca ASIROM VIG inseamna pentru clientii sai prietenul statornic si partenerul puternic care le ofera pachete de beneficii la preturi competitive, asigurand standarde ridicate de satisfactie a clientlor in conditii de eficienta operationala optima.

Premiile obtinute vin ca o confirmare a eforturilor depuse, performanta fiind in egala masura masurata atat prin rezultate, dar si prin calitatea produselor si a serviciilor.

Resursele de care dispunem, umane, materiale, tehnologice, sunt utilizate eficient, pentru obtinerea unor rezultate optime, atat din punctul de vedere al satisfactiei clientilor, cat si al rentabilitatii companiei.

Astfel, la categoria Premii pentru produse de asigurare:
  • Produsul Anului - Asigurari Generale a fost desemnata asigurarea Casuta Noastra - ASIROM VIG pentru calitatea de ansamblu a politei, pentru gradul de complexitate, noutatea, adresabilitatea si succesul produsului.

Casuta Noastra este un produs care a fost conceput in principal pentru clientii din mediul rural, acesta permitand asigurarea, pe langa locuinta propriu-zisa, si a anexelor si dependintelor, un produs adaptabil nevoilor si posibilitatilor financiare ale fiecarui client. Beneficiind de o campanie ampla de comunicare, Casuta Noastra s-a dovedit a fi un produs care raspunde nevoilor clientilor nostri. In prezent, campania desfasurata pe canalul de comunicare Facebook/AsiromVig include si aplicatia "Romania este acasa" prin care utilizatorii pot sa isi exprime preferintele privind zona in care ar dori sa locuiasca.

Dupa criteriul volumului de prime brute subscrise in anul 2014 s-au acordat diplome sucursalelor companiilor aflate pe primele 5 pozitii in Topurile Judetene de asigurari, ASIROM VIG ocupand pozitia de lider in mai multe zone ale tarii, prin performantele locale, produsele inovatoare lansate, dar si prin specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala.

ASIROM VIG in topul Asiguratorilor pe judete:
  • Locul 1 Arad, Bacau, Hunedoara, Ialomita, Neamt, Salaj
  • Locul 2 Alba, Braila, Harghita, Prahova, Tulcea, Vrancea
  • Locul 3 Botosani, Constanta, Galati, Giurgiu, Mures, Vaslui 

ASIROM VIG in topul Asiguratorilor pe zone:

  • Locul 1 Regiunea NORD-EST, Regiunea SUD-EST
  • Locul 2 Regiunea SUD-MUNTENIA, Regiunea VEST
  • Locul 3 Regiunea CENTRU

Totodata, ASIROM VIG a ocupat locul II la categoria Performanta retelei de vanzari, pentru rezultatele obtinute la nivel teritorial.

Pentru ASIROM VIG obtinerea acestor premii in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor reprezinta o pozitionare distincta in piata asigurarilor si o dovada palpabila pentru clienti ca li se ofera produse speciale si servicii bune.

ASIROM VIG este o companie moderna, ce se angajeaza sa ofere clientilor sai produse si servicii inovative, care sa serveasca nevoilor lor intr-un mod profesionial.

ASIROM VIG este companie membra a grupului Vienna Insurance Group (VIG), specialist reputat pe piat›a asiguraƒrilor din Austria, precum si in Europa Centrala sŸi de Est. Grupul cu o traditie indelungata, branduri puternice sŸi o relatie apropiataƒ cu clientii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de tari. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Avand aproximativ 23.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe principalele piete unde isi desfasŸoaraƒ activitatea. Grupul se bucura de o pozitionare excelenta, care ii permite sa valorifice oportunitatile de crestere pe termen lung, Intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotataƒ dintre emitentii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena; Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.
  745 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings