newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Martisoare si sfaturi despre siguranta rutiera – o actiune OMNIASIG in parteneriat cu Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Rutiera


PDF Print
A | a
E-mail
de RogalskiDamaschinPR | Joi, 26 februarie 2015, 18:43 webReleases | Asigurari

OMNIASIG Vienna Insurance Group si Inspectoratul General al Politiei Romane -€“ Directia Rutiera vor organiza, pentru al cincilea an consecutiv, o campanie de Martisor. Ca in fiecare an, pe data de 1 martie, doamnele si domnisoarele surprinse in trafic vor primi din partea reprezentantilor IGPR – Directia Rutiera si OMNIASIG VIG cate un Martisor, dar si sfaturi despre siguranta in trafic. Actiunea se va desfasura la nivel national, in cele mai importante intersectii din toate orasele resedinta de judet.

"€Ne face placere sa continuam traditia inceputa acum cinci ani impreuna cu IGPR -€“ Directia Rutiera, de a intampina doamnele si domnisoarele in trafic, pe 1 martie, cu un martisor si cateva sfaturi despre siguranta rutiera care este atat de importanta. Le dorim pe aceasta cale o primavara frumoasa si lipsita de incidente"€, a declarat Mihai TECaU, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari si mai stabile companii de asigurari generale din Romania, avand un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa. OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piata asigurarilor in Austria precum si in Europa Centrala si de Est. Grupul cu o traditie indelungata, branduri puternice si o relatie apropiata cu clientii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de tari. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Avand aproximativ 23.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe principalele piete unde isi desfasoara activitatea. Grupul se bucura de o pozitionare excelenta, care ii permite sa valorifice oportunitatile de crestere pe termen lung, intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotata dintre emitentii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.
  630 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings