newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 30 de brokeri nationali distribuie, din octombrie, asigurarile Aegon Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 16 octombrie 2014, 18:08 webReleases | Asigurari

Cluj-Napoca, 16 octombrie 2014. Aegon Romania a incheiat parteneriate cu peste 30 de brokeri de asigurare pentru distributia produsului Aegon BackUp, acesta urmand astfel sa fie disponibil clientilor din intreaga tara, dupa ce pana acum a fost distribuit in sucursalele Bancii Transilvania si Aegon Office, reteaua de agentii proprii din Cluj-Napoca si Bucuresti. Printre cei mai importanti brokeri de asigurare care vor distribui produsul Aegon BackUp se numara Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari de pe piata, Inter Broker si Campion Broker, companii aflate in topul primilor 10 brokeri dupa subscrierile intermediate.

Prin parteneriatele incheiate, Aegon BackUp, asigurarea de viata care acopera o gama larga de accidente, un adevarat ¬Casco¬ uman, devine astfel mai accesibil pentru clientii din toata tara. Acestia vor putea beneficia de protectie adecvata, in conditii flexibile si avantajoase, avand in acelasi timp si o optiune de plata ce le permite sa economiseasca timp si resurse.
 
"Extinderea retelei teritoriale prin semnarea a peste 30 de parteneriate cu brokeri de asigurare este motivata de dorinta noastra de a ne urma clientii si a raspunde cat mai bine asteptarilor pe care le au de la o asigurare de viata. Urmarim excelenta serviciilor, iar imbunatatirea infrastructurii la nivel national, a calitatii produselor pe care le oferim si a relatiei pe care o dezvoltam cu clientii nostri sunt trei prioritati constante pentru Aegon Romania. Credem in relatiile de durata si in dialog, iar parteneriatele pe care le-am incheiat ne permit sa fim mai aproape de clientii nostri, mai aproape de nevoile lor", a declarat Sinziana Maioreanu, CEO Aegon Romania.
Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania, detine o retea teritoriala cu acoperire nationala, fiind prezent in toate regiunile tarii. Inter Broker are birouri in orase importante din tara: Oradea (sediul central), Timisoara, Cluj-Napoca, Baia -Mare, Arad si Reghin. Campion Broker include in reteaua sa teritoriala, pe langa unitatile proprii din peste 80 de orase la nivel national, si statiile de distributie carburant OMV Petrom.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie cu placere!
Adela-Maria Marchis
Marketing & Communications Manager
adela.marchis@aegon.ro
0754080914    Isabela Stere
Communication Manager
isabela.stere@rogalski.ro
0745121227
  452 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings