newsletter rss
HotNews.ro

ASIROM Vienna Insurance Group are un nou director pentru Sucursala Vrancea


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Marţi, 17 iunie 2014, 15:39 webReleases | Asigurari

Mugurel Cosmin Malureanu va prelua conducerea sucursalei Vrancea a companiei Asigurarea Romaneasca -“ ASIROM Vienna Insurance Group incepand cu data de 1 iulie, ca urmare a pensionarii directorului actual Dumitru Marica, dupa 10 ani de activitate in cadrul companiei.

"Dezvoltarea regionala a companiei Asigurarea Romaneasca -“ ASIROM Vienna Insurance Group reprezinta in continuare o prioritate pentru noi, iar acest lucru nu poate sa continue decat avand in echipa specialisti de valoare, care vor mentine reputatia deja solida pe care o avem in judetul Vrancea. Ne dorim sa consolidam pozitia companiei noastre in aceasta regiune si avem incredere ca domnul director  Mugurel Cosmin Malureanu va indeplini cu succes obiectivele de business. Credem in potentialul acestei zone si tintim o majorare a cotei de piata detinute de ASIROM in special pe partea asigurarilor de viata. Rezultatele obtinute de sucursala Vrancea in perioada conducerii acesteia de catre domnul Marica sunt demne de remarcat si au confirmat importanta acestei sucursale in cadrul companiei. De aceea, este foarte important sa se continue acest trend crescator pe toate liniile de business si in viitor", a declarat presedintele companiei, doamna Mariana Diaconescu.

Domnul Malureanu are o experienta vasta in domeniul financiar, ocupand functia de Director Coodonator al Garzii Financiare Vrancea, Sef Serviciu Coordonare, Programare, Analiza si Indrumare pentru Activitatea de Inspectie Fiscala a Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea, precum si functii de management in companii private. Viitorul director de vanzari al sucursalei Vrancea a absolvit Universitatea œA.I. Cuza - Iasi, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, precum si un program de masterat in Audit si Management Contabil in cadrul aceleiasi universitati.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza un Grup cu o traditie, branduri puternice si relatii apropiate cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontestabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listata si in Prague Stock Exchange.
  348 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by