newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Mariana Diaconescu, presedinte ASIROM, in Top 50 al celor mai influente femei din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Miercuri, 7 mai 2014, 16:39 webReleases | Asigurari

Mariana Diaconescu (centru), cea mai influenta doamna din domeniul asigurarilor | Foto: webPR.ro
Mariana Diaconescu, presedinte al companiei ASIROM Vienna Insurance Group, ocupa pozitia 26 in Topul 50 al celor mai influente femei din Romania, editie speciala Forbes dedicata doamnelor din societatea romaneasca care conteaza nu doar prin puterea financiara, ci si prin cea de a influenta lucrurile in bine.

"€œEste o onoare pentru mine sa fac parte din acest grup impreuna cu unele dintre cele mai puternice femei din Romania, care inspira oamenii prin abilitatile lor de leadership. Realizarile mele nu ar fi fost posibile fara alti oameni care m-au inspirat si sper ca pot sa dau curaj tinerilor care vor sa conduca si sa aiba un impact insemnat in domeniile lor", a declarat Mariana Diaconescu, care este singura reprezentanta a domeniului asigurarilor din Top 50.

"Topul a plecat de la o baza de aproximativ 400 de candidate din Romania, din cele mai diverse domenii - atat din mediul antreprenorial, cat si din cel corporatist, guvernamental, ONG, artistic sau sportiv. Nationalitatea romana a fost primul criteriu eliminator. Lista a fost apoi restransa in functie de trei criterii: puterea financiara, acoperirea in toate tipurile de media sŸi influenta. Acest concept se refera la zonele in care deciziile acestor doamne au consecinte, fie ca este vorba de activitatea lor zilnica, fie de organizatii in care activeaza cu regularitate"€, argumenteaza Forbes Romania. Primele trei locuri din top sunt ocupate in ordine de Principesa Margareta a Romaniei, Laura Codruta Kovesi (procuror sef la Directia Nationala Anticoruptie) si Ana Maria Mihaescu (sef al Misiunii International Finance Corporation in Romania), iar pe locul 50 se afla Simona Halep, ocupanta onorantului loc cinci in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume.
  581 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings