newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

ASIROM sustine Momentum 2, expozitie cu lucrari de arta contemporana


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Vineri, 2 mai 2014, 16:01 webReleases | Asigurari

Intrucat, pentru ASIROM, crearea de valoare sociala si implicarea in societate reprezinta o responsabilitate si o oportunitate de asemenea, compania sustine Momentum 2, expozitie cu lucrari de arta contemporana in jurul temei legate de violenta si abuz impotriva femeilor.

Acest nou episod al proiectului Momentum este realizat de Experimental Project impreuna cu Spatiul de Arta Contemporana Aiurart, sub coordonarea curatoarei Olivia Nitis si a Oanei Baluta si are loc in perioada 24 aprilie - 14 mai 2014, in Spatiul de Arta Contemporana Aiurart, Bucuresti. Artistii care au prezentat lucrari sunt: Mario Ionescu, Flavia Lupu, Irina Broboana, Marilena Preda-Sanc, Roxana Trestioreanu, Michele Bressan, Mihai Zgondoiu, Delia Popa, Catalin Burcea, Irina Botea, Valeriu Schiau.

"€œAtat angajatii din compania pe care o conduc, cat si eu personal, credem in egalitatea de sanse, in valoarea individuala a fiecarui om indiferent de gen. In acest sens, cred ca noi, femeile din Romania suntem norocoase ca traim in aceasta perioada aici, unde s-au facut si se fac progrese constant in acest sens. Dar ritmul acestui progres nu este intotdeauna unul accelerat. Tot in acest spatiu exista si femei ale caror drepturi sunt constant incalcate si care sufera abuzuri atat fizice, cat si emotionale. Un studiu arata ca una din trei femei din intreaga lume trece prin abuzuri fizice sau/si sexuale din cauza partenerului lor sau din cauza unui non-partener. Nu putem inchide ochii la aceste statistici ingrijoratoare. Consider ca este datoria noastra sa prevenim si sa combatem violenta in familie, sa luptam pentru egalitatea de sanse. Prin implicarea in acest proiect, cred ca ASIROM devine un partener in aceasta lupta de a deschide ochii oamenilor pentru a privi ce este in jurul lor, uneori mai aproape decat ar crede. Iar in ceea ce ma priveste, cred ca arta are un impact puternic asupra privitorilor, carora nu trebuie neaparat sa le placa ceea ce vad, ci sa simta ceva pentru a putea sa inteleaga mesajul transmis", a declarat Mariana Diaconescu, Presedinte ASIROM.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group


De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.
ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

 Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 25 de tari formeaza un Grup cu o traditie, brand-uri puternice si relatii apropiate cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontestabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listat si in Prague Stock Exchange.
  399 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by