newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

ASIROM VIG a inaugurat un nou sediu pentru agentia din Slatina


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Vineri, 25 aprilie 2014, 12:44 webReleases | Asigurari

inaugurare | Foto: webPR.ro

Mariana Diaconescu, presedintele ASIROM Vienna Insurance Group, impreuna cu alti membri din conducerea companiei, au inaugurat un nou sediu pentru agentia din Slatina, judetul Olt.

La festivitatea de inaugurare au participat Mariana Diaconescu, presedinte ASIROM, Dragos Calin, membru directorat ASIROM, Dan Tudoroiu, Director Retea Vanzari Bucuresti si regiunea Sud-Vest ASIROM, Marin Gubandru, Director de Vanzari Sucursala Dolj-Olt ASIROM, precum si presedintele Consiliului Judetean Olt, Paul Stanescu, prefectul judetului Olt, Silviu Neacsu, primarul municipiului Slatina, Prina Minel Florin, parlamentari din judetele Dolj si Olt alaturi de alti reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, reprezentanti ai  societatilor de brokeraj, oameni de afaceri si principalii clienti si parteneri ai sucursalei Dolj-Olt.

Astfel, sediul agentiei Slatina ASIROM VIG se afla, incepand cu luna aprilie, pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 47A.

"€œO retea teritoriala puternica face parte din strategia ASIROM pe termen lung, iar sediile noi si moderne in locatii cat mai vizibile nu vin decat sa sustina aceasta strategie. Serviciile de calitate pe care le oferim  clientilor nostri incep de la intrarea in fiecare agentie ASIROM si continua pe parcursul intregii valabilitati a contractului de asigurare" a declarat Mariana Diaconescu, presedintele ASIROM.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 25 de tari formeaza un Grup cu o traditie, brand-uri puternice si relatii apropiate cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontestabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listat si in Prague Stock Exchange.

  837 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by