newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Week-end cu cele mai bune oferte CASCO la Salonul Auto-Moto!


PDF Print
A | a
E-mail
de Ager Press | Vineri, 4 aprilie 2014, 17:40 webReleases | Asigurari

ASIROM Vienna Insurance Group si Best Broker, furnizorul Casei Regale de servicii de asigurare, va invita sa preluati controlul cu cele mai bune produse de asigurari si oferte personalizate chiar in cadrul Salonului Auto-Moto, la standul dedicat.

Astfel, atat persoanele juridice, cat si cele fizice pot beneficia de oferte speciale si consiliere pentru alegerea unei protectii optime atat a masinii, cat si a locuintei si, cel mai important, a vietii proprii si a celor dragi.

Concret, cu ASIROM poti acum sa oferi un plus de incredere si siguranta cu Arotrans Forte, asigurare facultativa de accidente a pasagerilor si calatorilor, in pachet cu RCA. Pasagerii din masina ta vor calatori in siguranta si tu beneficiezi de reducere de pana la 10% la RCA de la ASIROM. Astfel, persoanele responsabile pot preveni neplacerile unor evenimente imprevizibile printr-un pachet convenabil. Orice calatorie cu masina si cu cei dragi va deveni mai linistita!

Vizitatorii Salonului Auto-Moto vor putea deci nu doar sa se bucure de zecile masini, motociclete noi si vehicule unicat expuse, dar se vor putea gandi si la viitor si alege sa se protejeze cu produsele de asigurare oferite de ASIROM in parteneriat cu Best Broker, condusul devenind un moment complet de relaxare.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group
De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare. 2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza un Grup cu o traditie, branduri puternice si relatii apropiate cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontestabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listata si in Prague Stock Exchange.SAM Bucuresti are loc intre 2 si 6 aprilie 2014, in Piata Constitutiei, pe o suprafata de circa 9.000 mp in spatii interioare si peste 30.000 mp in spatii exterioare.  Isi prezinta ofertele dealeri de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companii de leasing si asigurari.

Despre Best Broker Furnizorul Casei Regale a Romaniei - Broker de asigurare

Compania Best Broker Furnizorul Casei Regale a Romaniei - Broker de asigurare activeaza in domeniul intermedierilor de asigurari din anul 2004, moment in care piata asigurarilor se afla la inceput. Am pornit la drum cu o echipa mica, bazandu-ne pe entuziasmul unui nou inceput, dar si pe experienta acumulata de fiecare membru in anii lucrati in domeniul asigurarilor.

Oferim servicii complete de asigurare pentru posesorii de autovehicule, pentru transport feroviar, naval si aerian, Cargo, CMR si nu in ultimul rand asigurari Property si Raspundere Civila. Dupa 10 ani in domeniul asigurarilor spunem cu mandrie ca oferim servicii personalizate de management al riscului si consultanta pentru toate tipurile de asigurari, echipa noastra avand o maturitate si o buna cunoastere a pietei de asigurari.

Clientii apreciaza profesionalismul, experienta si flexibilitatea echipei, fidelitatea lor fiind o recunoastere a bunei colaborari.

Astfel, in anul 2011 Best Broker a fost primita in cercul select al Furnizorilor Casei Regale a Romaniei, ca o incununare a bunelor relatii si recunoastere a calitatii serviciilor.

Am dezvoltat de-a lungul timpului un parteneriat de calitate cu ASIROM, una din cele mai importante societati de asigurare din Romania.

Datorita acestei relatii durabile, suntem in masura sa va oferim cele mai bune solutii de asigurare:
- RCA
– CASCO
- Asigurarea locuintei
- Asigurari de sanatate
- Asigurari dedicate pentru companii
- Asigurari pentru participare la licitatii
- Alte tipuri de asigurari (www.bestbroker.ro)
  250 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by