newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

ASIROM a castigat Trofeul PRIMM in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, organizata de Revista PRIMM – Asigurari & Pensii


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 2 aprilie 2014, 17:19 webReleases | Asigurari

PRIMM Diploma | Foto: Ager Press
O noua editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor a reunit, pentru al XIV-lea an consecutiv, specialistii din piata romaneasca de profil. ASIROM Vienna Insurance Group nu a lipsit nici in acest an din topul companiilor de asigurari de succes din Romania. Eforturile echipei ASIROM au fost rasplatite cu:
  • Trofeul PRIMM in cadrul Premiilor pentru Companii de Asigurare
  • Premiul III pentru Performanta Regionala
  • Premiul pentru tineri profesionisti de succes (alaturi de marile premii acordate companiilor, au fost acordate si distinctii tinerilor profesionisti care contribuie la dezvoltarea pietei romanesti de asigurari)

De asemenea, au fost acordate diplome sucursalelor si agentiilor companiilor aflate pe primele 5 locuri in Topurile Judetene de asigurari generale, de viata si de brokeraj in asigurari.
Astfel, in baza clasamentului primelor brute subscrise pe anul 2013, ASIROM VIG ocupa:
  • 27 locuri in Top 5
  • 4 locuri in Top 3 - EuroRegiuni
La ridicarea premiilor, Mariana Diaconescu, presedinte ASIROM VIG a declarat: "Suntem onorati ca si in acest an eforturile companiei noastre au fost recunoscute. Acest lucru ne face sa fim si mai devotati clientilor nostri, carora dorim sa le oferim cele mai bune produse si servicii. As vrea sa multumesc atat echipei XPRIMM pentru un eveniment impecabil, cat si echipei ASIROM pentru implicarea in indeplinirea obiectivelor companiei si in dezvoltarea increderii clientilor in asigurari.”Despre ASIROM Vienna Insurance Group


De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

ASIROM
este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG)
este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza un Grup cu o traditie, brand-uri puternice si relatii apropiate cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontestabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listata si in Prague Stock Exchange.
  344 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by