newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ASIROM Vienna Insurance Group isi respecta obligatiile contractuale fata de clienti


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 25 februarie 2014, 17:55 webReleases | Asigurari

ASIROM doreste sa reitereze faptul ca respectarea obligatiilor contractuale asumate fata de clienti reprezinta una dintre valorile companiei, care este orientata catre acoperirea nevoii de protectie a clientilor. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti sunt indeplinite in fiecare caz in care intervine riscul asigurat.

Din aceasta perspectiva mentionam ca in anul 2013 Asirom a platit daune in valoare de 430 milioane lei din care 243,6 milioane lei pentru despagubiri RCA.

Totodata informam pe aceasta cale ca pentru a securiza activitatea pentru perioada urmatoare, ASIROM a constituit deja rezerve de dauna pentru RCA la aproape acelasi nivel cu suma totala a daunelor platite in intreg anul 2013.

Numarul de dosare de daune platite in anul 2013 este de 61.002, dintre care 31.266 sunt dosare RCA. Totalul dosarelor in rezerva in anul 2013 este de 24.883 dosare, dintre care 15.344 dosare RCA, cu o rezerva de 132.335.351 lei.

In ceea ce priveste reclamatiile clientilor, acestea sunt administrate cu o atentie deosebita, compania noastra avand ca scop imbunatatirea constanta a serviciilor. In acest sens, dorim sa facem cunoscut faptul ca numarul total al petitiilor a scazut cu un procent de 34% in 2013 fata de anul 2012. Din numarul total de petitii, 763 se refera la asigurari RCA, ceea ce inseamna o reducere cu 50% comparativ cu anul anterior.

Cu aceasta ocazie facem cunoscut ca Vienna Insurance Group, in calitate de actionar majoritar a hotarat in data de 10 decembrie 2013 sa majoreze capitalul social cu suma de 58.529.806 lei si este pregatit de o noua majorare de capital daca acest lucru va fi necesar.

Dorim sa asiguram pe aceasta cale ca ASIROM va continua sa isi respecte angajamentele fata de clienti si va fi un partener de incredere pentru toti colaboratorii sai.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 24 de tari formeaza un Grup cu o traditie, brand-uri puternice si relatii apropiate cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontenstabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listat si in Prague Stock Exchange.
  405 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by