newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Bonami inaugureaza primul magazin fizic si ofera retur gratuit 365 de zile


PDF Print
A | a
E-mail
de bonamicz | Luni, 15 iunie 2020, 17:00 webReleases | Arhitectura/Design

Bonami, magazinul cu mobilier si decoratiuni, pe care majoritatea clientilor il cunosc din mediul online, si-a deschis primul magazin fizic in zona de cumparaturi Cerny Most din Praga, Republica Ceha. Iubitorii designului interior au astfel posibilitatea sa vada gamele, sa incerce produsele, dar si sa comande, sa returneze, sa schimbe sau sa cumpere direct, dintr-un singur loc.

Pe o suprafata de aproximativ 200 mp exista o selectie de accesorii, corpuri de iluminat, precum si de mobilier, de la marci precum: Bloomingville, Be Pure Home, PT LIVING, Karlsson sau mobilier de la Karup, Actona, La Forma si Rowico. Spatiul isi va schimba sortimentul in functie de sezon si de campaniile ce se afla in desfasurare online.

"žIn situatia actuala, este posibil ca aceasta inaugurare sa para neaateptata, insa, pentru noi, face parte dintr-o strategie pe termen lung si o vedem ca pe o oportunitate excelenta. Principala noastra preocupare este sa oferim clientilor posibilitatea de a atinge produsele si de a se convinge de calitatea lor. Magazinul fizic este doar una dintre solutiile noastre pentru a crea o experienta omnichannel completa.", a comentat Pavel Voparil, CEO Bonami.

In timpul achizitiei, pentru simplificarea procedurii de comanda, clientii vor avea la dispozitie tablete. Scanand codul QR al produsului selectat, acestea afiseaza toate informatiile disponibile, precum si articole conexe. Magazinul propune colectii in diverse stiluri si variante de pret, astfel incat sa existe o oferta larga, pentru orice public.

„Bonami ofera online 60.000 de produse, fiind, desigur, imposibil sa aducem intregul sortiment in magazinul fizic. Insa, prin selectia noastra, dorim sa atragem clientii online, astfel incat sa beneficieze de o gama mult mai ampla. Dorim, de asemenea, ca pe viitor, sa adaugam alte servicii, cum ar fi afisarea electronica a preturilor, un spatiu pentru ateliere si intalniri, precum si serviciile unui designer de interior.’’ , a mai mentionat Voparil.

Magazinul imparte un spatiu comun cu vanzatorul ceh de paturi si saltele ProSpánek, oferind astfel oportunitatea achizitiei directe a produselor pentru un somn sanatos. Acestea sunt disponibile si online, in oferta bonami.ro, cu o perioada de testare de 45 de zile. Pe viitor, Bonami planuieste sa inaugureze si alte magazine, atat in ​​Cehia, cat si pe celelalte piete unde compania este prezenta, inclusiv in Romania.


Retur gratuit timp de un an

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, intr-o perioada dificila, Bonami ofera returul complet gratuit, timp de 365 de zile, la orice produs comandat, atat de dimensiuni mici, cat is pentru cele supradimensionate. Compania doreste astfel sa ofere un plus de siguranta si confort tuturor celor ce plaseaza comenzi online.

  4301 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by