newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

​Lumânările Spectacular - Unice în România: must-have de Paşte, Sărbătoarea Luminii


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 29 martie 2018, 16:19 webReleases | Arhitectura/Design

Lumanari Spectacular Chic Ville 5 | Foto: Chic Ville
Chic Ville aduce în România lumânările de lux Spectacular, realizate manual în Germania. Colecţia are o paletă impresionantă de culori şi dimensiuni. Noua colecție însumează atât conceptul de hand-made, cât şi cel de motive florale, în trend în acest an.
 
Paştele este o sărbătoare a luminii, a emoţiei, a dăruirii şi a bucuriei de a-i avea pe cei apropiaţi alături. De aceea, colecţia Chic de Paşte se bucură de o prezenţă cu totul unică, menită să aducă armonie şi răsfăţ pentru privire şi pentru suflet. Chic Ville aduce, în premieră în România, colecţia de lumânări de lux Spectacular, realizate manual în Germania.

Lumânările Spectacular impresionează în fiecare decor, în fiecare minut din arderea lor. Acest fapt se datorează efectului cu totul unic pe care îl poartă, acela de a se desface într-o graţioasă floare de ceară pe parcursul arderii. Sunt adevărate lumânări ale timpului, pentru că au o durată de viaţă îndelungată, iar cu fiecare secundă în care lumânările încântă cu lumina lor fină, siluetele lor se schimbă. Colecţia cuprinde şi lumânări parfumate, o adevărată încântare pentru simţuri. În funcţie de dimensiune, lumânările Spectacular au o durată de ardere între 90 şi 200 de ore(între 3 și 8 zile), iar „înflorirea” are loc după 20 de ore de ardere.
Această colecţie de lumânări completează trendurile acestui an în domeniul decoraţiunilor pascale, pentru că atinge atât subiectul pieselor realizate manual, cât şi ideea de a transmite emoţie şi de a aduce armonie şi lumină în casă, specifică acestei sărbători. Mai mult, pot fi minunate daruri pentru persoanele speciale.
 
Despre Chic Ville

Chic Ville este un concept-store dedicat domeniului home&deco în stil vintage, classic, Shabby Chic, fancy și rustic. Rețeaua dispune de un magazin online accesibil pe chicville.ro și de două magazine în Cluj-Napoca, în Piața Unirii nr. 13, respectiv în Iulius Mall. Chic Ville este un univers de idei dedicat cadourilor exclusive pentru pasiuni variate și gusturi chic. Decorațiunile noastre  au ajuns în mai multe țări europene și asiatice, în interioare trendy sau în spații comerciale cu stil.
  155 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by