newsletter rss
HotNews.ro

Home deco tips & tricks: Cum sa iti amenajezi locuinta in 2018


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Vineri, 8 decembrie 2017, 13:02 webReleases | Arhitectura/Design

monocrom | Foto: webPR.ro

Fiecare persoana isi doreste ca locuinta sa sa fie, in permanenta, moderna si in pas cu trendurile. Cu toate acestea, daca optezi pentru un design neutru, clasic, este posibil sa te plictisesti si sa intervina o senzatie de monotonie. De aceea, este indicat sa adaugi, in mod constant, elemente noi, inovatoare, care vor da un aer fresh casei tale.


In continuare, iti prezentam care sunt tendintele in materie de home deco ale anului urmator, pentru a putea fi inspirat si pentru a pasi in 2018 cu un apartament stylish si actual.

 

Iata cum iti poti amenaja locuinta in 2018!

 

·         Designul monocrom

Unul dintre cele mai actuale trenduri in materie de design interior este monocromia. Mai exact, proiectarea camerelor in asa fel incat ele sa respecte o cromatica foarte bine pusa la punct, bazata pe o singura culoare. Poti experimenta acest lucru in living, folosind aceleasi nuante pentru pereti, canapea, pardoseala, mobilier si draperii. Joaca-te cu tonurile de culoare si creeaza, per total, o imagine armonioasa. De exemplu,  intra aici si alege-ti piese de mobilier de la care sa pornesti restul designului. Apoi, foloseste elemente potrivite, formand, in final, o imagine unitara si extrem de actuala!


·         Geometria

Multe dintre trendurile pentru 2018 au la baza utilizarea creativa a geometriei. De exemplu, canapelele rotunde sau cu colturi rotunjite reprezinta o tendinta clara, acestea oferind spatiului un aspect inedit. In plus, aranjarea mobilei astfel incat camerele sa para extrem de spatioasa este, de asemenea, un trend actual. In acest sens, sunt disponibile pe Mobiladmd.ro canapele in 2 locuri tip extensibile, pentru ca tu sa poti profita de spatiul disponibil. Totodata, arta geometrica abstracta devine din ce in ce mai des utilizata. Obiecte decorative precum tablouri, lampi sau alte accesorii cu forme inedite pot da un aer total diferit casei tale!

 

·         Pardoseala tip statement

Daca, in trecut, pardoseala simpla, minimalista, se afla la mare cautare, in 2018 lucrurile vor sta complet diferit. Daca doresti sa iti modernizezi casa, alege covoare cu modele unice, in culori indraznete sau cu patternuri inedite, precum si parchet in acelasi stil. Nu te feri sa iti folosesti creativitatea, ci din contra, incearca sa schitezi pe hartie cateva modele si sa le pui in aplicare. Cu siguranta, intreaga locuinta va capata un aspect diferit!

 

·         Integrarea plantelor in design

Designerii de interior anunta ca plantele vor juca un rol extrem de important in decoratiunile populare in 2018. Acestea nu numai ca au beneficii pentru sanatatea celor ce locuiesc in casa, dar reprezinta adevarate accesorii, care pot da viata oricarui tip de incapere!


Asadar, daca doresti sa incepi noul an cu o locuinta moderna si in tendinte, tine cont de sfaturile de mai sus si integreaza trendurile preferate in casa ta!

  248 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by