newsletter rss
HotNews.ro

Vrei sa ai o casa mai calduroasa in sezonul rece? Iata ce poti face!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 15 noiembrie 2017, 9:44 webReleases | Arhitectura/Design

dusumea din lemn | Foto: webPR.ro

Lunile de iarna par a fi din ce in ce mai lungi atunci cand frigul de afara se inteteste. Chiar daca ai instalat un sistem de incalzire performant, este posibil ca acesta sa nu faca fata din anumite motive. Ei bine, daca iti doresti sa ai locuinta mai calduroasa, dar sa nici nu creasca costurile in ceea ce priveste incalzirea, citeste, in cele ce urmeaza, ce poti face.


Iata cum sa ai o locuinta mai calduroasa in timpul iernii:

 

·        Inlocuieste gresia cu lemnul!

Exista foarte multe case, in special cele vechi, in care gresia este amplasata nu doar in baie si bucatarie, ci si in dormitoare. Desi in timpul verii aceasta ofera o senzatie foarte placuta si te ajuta sa pastrezi racoare in incaperi, in timpul iernii are un efect negativ, racind foarte mult mediul in care se afla. Poti intra pe Valprestparchet.ro ca sa inlocuiesti gresia cu o dusumea din lemn de cea mai buna calitate. Chiar daca este mai usor de curatat, iarna nu este prea practica, lemnul fiind cel mai bun inlocuitor al acesteia. De asemenea, exploreaza site-ul  http://www.valprestparchet.ro/home, ca sa descoperi mai multe produse de acest fel. Vei vedea ca raportul calitate-pret este unul excelent si merita sa faci investitia!


·         Acopera orice crapatura!

Tot in ceea ce priveste casele vechi sau casele care nu au fost terminate inca, dar pot fi locuite, in anumite incaperi exista anumite crapaturi si orificii prin care intra frigul. Acestea sunt datorate fie faptului ca locuinta nu a fost construita corespunzator, fie trecerii timpului. O solutie foarte buna este sa achizitionezi un tub cu spuma poliuretanica, folosita in mod normal pentru montarea geamurilor termopane. Aceasta este foarte eficienta si iti permite ca dupa utilizare sa o poti astupa, daca  este vorba de un loc usor vizibil.

 

·         Tine draperiile trase!

Stiai ca, pe langa scopul decorativ, draperiile au ca principala functie mentinerea caldurii in interiorul unei incaperi? Mai mult, daca le tii deschise ziua, acestea pot chiar sa absoarba din caldura transmisa de razele solare. Ei bine, in timpul zilei incearca sa permiti patrunderea caldurii si a luminii naturale in incapere, iar noaptea stai cu draperiile trase, astfel incat sa impiedici pierderea ei.

 

 

Acum  nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta facturilor la intretinere! Pune in practica aceste tipsuri si vei vedea cat sunt de eficiente!

  307 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by