newsletter rss
HotNews.ro

Echipa HeadPrint, participanti in cadrul evenimentului PRINT&SIGN 2017


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 2 august 2017, 12:32 webReleases | Arhitectura/Design

image1 | Foto: webPR.ro
Echipa HeadPrint va face parte din zona PRINT HUB din cadrul evenimentului PRINT&SIGN 2017, organizat la Romexpo, in perioada 26 - 29 septembrie, pentru tipografii si ateliere de productie publicitara.

Acestia si-au inceput activitatea in urma cu 12 ani, in cadrul domeniului productiei publicitare si a printului de mici si mari dimensiuni. Echipa s-a axat de-a lungul vremii atat pe dezvoltarea continua a personalului, cat si pe cresterea numarului de solutii, servicii si echipamente avute la dispozitie pentru implinirea cerintelor clientilor sai. În urma cu 6 ani, HeadPrint a introdus in Romania conceptul Web2Print, ca si raspuns la nevoia clientilor sai de a avea o solutie online la cererile din domeniul print-ului si productiei publicitare. IŽn 2015, compania condusa de Andrei Barlateanu a reusit extinderea sa prin achizitionarea unei hale de marimi considerabile in care sa isi poata desfasura activitatea de productie intr-un mediu adecvat, in timp ce un an mai tarziu a lansat o platforma online (headprint.ro) care sa vina ca un raspuns la nevoia de imbunatatire a modalitatii de relationare cu clientela. 

'Mai presus de orice, castigam respectul si aprecierea clientilor fiindca le suntem nu doar furnizori, ci parteneri. De fapt, tot ce facem este sa indeplinim misiunea HeadPrint, aceea de a oferi servicii ireprosabile la preturi oneste.' - Andrei Barlateanu, CEO HeadPrint

IŽn prezent, oferta si serviciile HeadPrint cuprind: printuri de diferite rezolutii, dimensiuni si materiale, incepand de la materialul textil al steagurilor publicitare, si pana la sticla dintr-un birou corporatist.. De asemenea, echipa detine utilaje de ultima generatie pentru a produce in tipar digital tiraje mici si medii, iar in tipar offset tiraje mari de: brosuri, cataloage, reviste, carti de vizita, invitatii, felicitari, pliante, afise, fluturasi, foi cu antet, agende, calendare, mape, plicuri personalizate.

HeadPrint monteaza orice tip de autocolant, tiparit, sablat, colorat in masa, window graphics, floor graphics, pe diferite suprafete, pereti, vitrine, geamuri, placi, lemn, tabla, pardoseli, atat la interior, cat si la exterior. De asemenea, echipele acestora de montaj asigura in toata tara instalarea, intretinerea si remedierea semnelor luminoase produse de societatea lor.

  124 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by