newsletter rss
HotNews.ro

Primavara minunata intr-o casa improspatata


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 13 aprilie 2017, 11:13 webReleases | Arhitectura/Design

Cand natura inverzeste, pardoseala straluceste

Asevi Pardoseli Mio de la Pons Ro Prodcom va reda viata pardoselelor din casa ta, indiferent de camera. Prospetimea acestuia dureaza timp indelungat, astfel ca poti sa uiti de odorizantul de camera si sa te bucuri zile intregi de parfumul care invaluie toate incaperile. Dupa ce vei termina curatenia, vei simti ca, intr-adevar, este primavara si la tine acasa.

Gresia din baie si bucatarie par usor de lustruit, dar stim cata mizerie se aduna intre placi. Lasa-l pe Asevi Pardoseli Mio de la Pons Ro Prodcom sa-si dovedeasca eficienta de detergent si observa cum gresia straluceste mai tare ca niciodata.

Dar parchetul? Stim prea bine ce delicata este podeaua din lemn si cum trebuie sa avem cea mai mare grija atunci cand o curatam, pentru ca aceasta sa nu se umfle sau sa nu se strice in vreun fel. Din fericire, Asevi Pardoseli Mio de la Pons Ro Prodcom este un produs care ingrijeste si protejeaza parchetul, astfel ca poti sa il aplici fara frica si pe aceasta suprafata.

Acum ca vine iar caldura, dupa ce termini de curatat pardoselile, s-ar putea sa vrei sa renunti la papuci si sa umbli desculta prin casa.

Simte imbratisarea serii cu parfumul primaverii!

Si gata curatenia! Hainele sunt toate la locul lor, nu mai e nicio urma de praf pe rafturile perfect aranjate, geamurile par facute din cristal, iar podelele lucesc in lumina calda al caminului. Dupa atata munca, asternuturile moi parca te imbie la somn.

Lasa noul miros proaspat al casei tale sa te mangaie. Dupa o zi atat de plina, meriti relaxare. Asevi Pardoseli Mio de la Pons Ro Prodcom te ajuta sa te bucuri de primavara si sa simti implinit.
  126 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by