newsletter rss
HotNews.ro

"Spune-i cu Mirabela" ce trebuie schimbat in casa si Praktiker te premiaza


PDF Print
A | a
E-mail
de MediaAssociate | Luni, 3 aprilie 2017, 14:44 webReleases | Arhitectura/Design

Praktiker Romania a lansat campania "Unele lucruri chiar merita schimbate. Spune-i cu Mirabela" prin care isi premiaza clientii cu 10 vouchere de cumparaturi online in valoare de 100 lei fiecare.

"Spune-i cu Mirabela" ce lucruri trebuie schimbate in locuinta voastra si poti castiga un voucher de cumparaturi online pentru a pune in aplicare schimbarile pe care ti le doresti.

Convinge-ti partenerul ca unele lucruri chiar merita schimbate completand formularul campaniei pe www.praktiker.ro si alegand una dintre categoriile de produse ce crezi ca trebuie inlocuite la voi acasa. Poti alege sa schimbi din casa ori gradina voastra produse din orice categorie: covor, baie, bucatarie, gradina, gradina camping, gradina relax, lampile, living roomul, mobila de dormitor, vopseaua.

La final, da share pe pagina de Facebook mesajului personalizat al Mirabelei si afla daca te numeri printre castigatorii desemnati prin tragere la sorti.

Campania este valabila in perioada 22 martie - 30 aprilie 2017. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe www.praktiker.ro sau aici.

***

Despre Praktiker Romania

In Romania, Praktiker este lider pe piata de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. In prezent, compania are 27 de magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice. In plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispozitia clientilor din toata tara o varietate de peste 20.000 de produse.

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati www.praktiker.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/PraktikerRomania.
  82 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by