newsletter rss
HotNews.ro

webPR:Unican ofera mobila de bucatarie la comanda, realizata la standarde inalte de calitate in Constanta si Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Luni, 22 august 2016, 14:47 webReleases | Arhitectura/Design

Mobila bucatarie Unican | Foto: webPR.ro
Unican, companie specializata in designul, productia si instalarea la standarde de inalta calitate a mobilei la comanda, cu aproape doua decenii experienta, aduce in intampinarea nevoilor clientior sai bucatarii la comanda.


Unican, firma 100% romaneasca infiintata in 1998, a dezvoltat si implementat de-a lungul timpului numeroase proiecte de mobilier personalizat. Fie ca vorbim despre mobila living, dormitor, camere de tineret sau alte piese de mobilier secundare, fie de bucatarii la comanda, Unican a reusit sa creeze, de fiecare data, proiecte spectaculoase, in armonie cu stilul de viata si preferintele clientilor. Membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania, Unican respecta standardele de calitate internationale in productia de mobila.


Persoanele care opteaza pentru mobila de bucatarie la comanda marca Unican vor beneficia de echipei de experti cu studii superioare in aceasta arie de activitate. Bucatariile Unican au un design proaspat, sunt dotate cu feronerie Blum si accesorii de calitate Hafele, Hettich si alti furnizori de renume mondial.


Cu un design clasic sau modern, aceste bucatarii la comanda sunt realizate in asa fel incat sa se integreze complet in peisajul interior gandit de client, mai ales in cazul bucatariilor open space cu livingul, cand mobilierul de bucatarie si mobilierul livingului trebuie sa formeze un tot unitar din punct de vedere stilistic.Unican ofera clientilor sai chiar si sansa de a vizualiza incaperile si mobila inainte de comanda prin proiectarea 3D a mobilierului. In plus, acestia pot alege particularitatile pieselor de mobilier, avand la dispozitie o paleta larga de materiale de la furnizori internationali precum Egger, Global Design, Fundermax, Kaindle si Rehau, in peste 1000 de culori si nuante.


Mai multe detalii despre ofertele Unican gasiti pe site-ul oficial al companiei. Pentru o oferta clara cu privire la proiectul dumneavastra puteti vizita unul din showroom-urile Unican din Bucuresti si din Constanta, unde designerii companiei va vor consilia si va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere in functie de modelul selectat si bugetul de care dispuneti.
  378 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by