newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Artagradinilor.ro comercializeaza ghivece de flori din ceramica, metal, fibra de sticla sau din lemn


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 27 iulie 2016, 17:17 webReleases | Arhitectura/Design

arta gradinilor | Foto: webPR.ro
Ghivece de flori al caror design este realizat astfel incat sa se armonizeze cu orice tip de spatiu, fie cel al unei camere de zi, fie cel al unei curti, ghivece de flori inalte si elegante sau mici si voluminoase, realizate din materiale precum ceramica, metalul, fibra de sticla sau lemnul sunt prezentate pe site-ul magazinului online Artagradinilor.ro.

Artagradinilor.ro are la baza o echipa de specialisti in amenajarea gradinilor si este o firma ce are drept scop montarea gradinilor verticale sau a acoperisurilor verzi, comercializarea sistemelor de irigatii cu programator, proiectarea si montarea peretilor decorativi, precum si comercializarea ghivecelor de flori.


Persoanele care isi doresc sa isi achizitioneze ghivece pentru flori, care sa desavarseasca aspectul unei incaperi sau al unei gradini, daca se orienteaza catre gama din oferta Artagradinilor.ro vor observa ca li se pun la dispozitie nu mai putin de 3000 de modele diferite de ghivece.


Ce modele de ghivece de flori gasiti la Artagradinilor.ro?


Artagradinilor.ro prezinta in al sau site mai multe tipuri de ghivece de flori. Acestea pot fi confectionate din beton -isi dovedesc utilitatea in cazul in care va doriti sa cresteti plante de dimensiuni considerabile-  sau ghivece realizate din fibra de sticla. Cele din urma sunt ideale in cazul in care urmariti sa va ornati balcoanele intrucat au greutati reduse, ce nu vor afecta structura de rezistenta.


De asemenea, ghivecele de flori prezentate pot avea un aspect suplu sau unul geometric, culori vintage sau vii, iar printre acestea se numara si modelele urmatoare:

·         Ghivece de flori prelucrate din lut- datorita intrebuintarii acestui material, aceste tipuri de ghivece de flori au un aspect natural si sunt optime pentru plantele de pe terase sau din gradini intrucat diferentele climatice intre zi si noapte nu le afecteaza. De asemenea, plantele se simt foarte bine in ghivecele de lut intrucat pamantul nu se degradeaza, iar apa se dreneaza usor

  • Ghivece de flori realizate din metal- acestea au un grad de durabilitate inalt, rezista la schimbarile de temperatura, dar si in cazul in care sunt supuse unor socuri
  • Ghivece de flori realizate din ceramica- datorita culorii de argila, modele confectionate din acest material se armonizeaza din punct de vedere estetic cu orice tip de gradina sau cu orice soi de planta
  • Ghivece de flori in forma de diamant- acestea au fie culoarea gri, cu o nuanta antichiziata, fie sunt multicolore si prezinta laturi vopsite cu rosu, bleumarin si maro

De asemenea, inaltimile ghivecelor variaza de la produs la produs, ceea ce inseamna ca puteti gasi atat ghivece pentru plante de interior de inaltimi mici, cat si ghivece pentru plante inalte.


Pe langa acestea, Artagradinilor.ro mai prezinta modele de ghivece dreptunghiulare, in forma de pocal fara picior sau modele ce prezinta culori precum cea ruginie.


Ghivecele de flori se pot cumpara online


Persoanele interesate de cumpararea ghivecelor de flori de la Artagradinilor.ro au la dispozitie o metoda de achizitie ce nu implica nicio deplasare.


Aceasta consta in efectuarea unei comenzi online, comanda ce se realizeaza pe site-ul magazinului, indiferent de ora, de pe orice dispozitiv ce beneficiaza de acces la internet.

De asemenea, un reprezentant al magazinului va poate oferi mai multe informatii la numarul de telefon 0721.202.053.

  134 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by