newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cum contribuie un topper saltea la confortul si sanatatea ta?


PDF Print
A | a
E-mail
de suits | Luni, 6 iunie 2016, 12:17 webReleases | Arhitectura/Design

logo | Foto: webPR.ro
Daca vrei sa iti schimbi salteaua ta veche si nu vrei sa mai cheltuiesti bani cumparand una noua, este cazul sa cumperi un topper saltea pentru a te bucura de un confort extraordinar si de o relaxare pe masura. Topperul de saltea este practic o placa din spuma cu memorie care se aseaza peste vechea ta saltea sau peste canapea. Topperul de saltea ofera un plus de confort, dar si multe beneficii suplimentare.

La ce este bun un topper saltea?

Topperul de saltea poate fi folosit si pe o canapea, asta in cazul in care ai musafiri pe care ii cazezi in sufragerie, dar totusi vrei sa le oferi un plus de confort si un somn foarte odihnitor. Copiiilor tai le place sa se joace pe podea, dar tie ti-e frica sa nu cada direct pe parchet sau pe gresie si sa se raneasca? Alege un topper si pune-l direct pe jos, un topper cu o duritate ridicata si in acest fel vei sta linistita.

Daca iti place sa mergi in excursii, trebuie sa stii ca ca nu este nevoie sa dormi direct pe jos. Daca iti alegi un topper saltea online din magazinul online BellaNotte o sa te bucuri de somnul acela odihnitor in aer liber, in padure, dar la un confort ca si acasa. Acesta se desface foarte repede si este foarte usor de transportat avand o greutate redusa.

Interiorul topperelor de saltele de la BellaNotte se realizeaza dintr-un strat de spuma cu vascoelastica extraordinar de confortabila. Tipul de spuma folosit in topperele de saltele este termosensibila si astfel raspunde perfect la greutatea corpului si il formeaza in functie de pozitia acestuia, astfel topperul va elimina toata presiunea corpului pentru un grad maxim de confort si un somn pe masura.

Daca consideri ca ai nevoie de unul poti comanda online la pret de producator un topper pentru saltea de la BellaNotte si toate problemele tale vor fi rezolvate si te vei bucura bucura de o odihna pe masura. La BellaNotte beneficiezi de transport gratuit si de posibilitatea de a returna topperul pentru saltea timp de 60 de zile.

Modele de toppere de saltele de la BellaNotte


Magazinul online de saltele de pat, toppere pentru saltele, canapele si paturi iti pune la dispozitie o gama de trei modele de toppere pentru pat, dupa cum urmeaza:

  1. Topper pat Belluno – format din spuma vascoelastica de 3cm peste care se adauga un strat de spuma cu memorie de 1 cm. Datorita spumei cu memorie, topperul saltea Belluno este perfect pentru a fi pus peste canapea sau saltea oferind un confort extraordinar.
  2. Topper saltea Modena – are un strat de spuma vascoelastica de 3 cm. Acest model de topper este ideal pentru excursii si pentru joaca copiilor, datorita faptului ca este extraordinar de usor si se ruleaza rapid.
  3. Topper saltea Salerno – contine un strat de spuma vascoelastica de 2cm peste care este adaugat un strat de spuma cu memorie de 2 cm. Topperul pentru saltea Salerno este modelul de topper saltea de la BellaNotte care ofera cel mai mare grad de confort si care se adapteaza cel mai bine la forma corpului tau.

Daca tot nu esti sigura de modelul de topper pentru saltea pe care sa-l alegi, la BellaNotte poti apela intotdeauna cu incredere serviciul de asistenta si consiliere de specialitate. Astfel, datorita experientei pe care o au persoanele de aici vei face intotdeauna cea mai buna alegere. Serviciul poate fi apelat la numarele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.
  336 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by