newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cele mai noi trenduri pentru mobila de bucatarie la Ghise Design


PDF Print
A | a
E-mail
de Stefan George | Sâmbătă, 14 mai 2016, 13:40 webReleases | Arhitectura/Design

Un numar tot mai mare de romani alege sa isi amenajeze locuinta personala apeland la fabricile specializate in producerea de mobila personalizata. Procedand astfel, se garanteaza o varietate de beneficii: folosirea fiecarui centimetru disponibil (din spatiul fiecarei incaperi), proiectarea computerizata, design-ul interior al intregii locuintei, personalizarea pana in cele mai mici detalii. In bucatarie, de asemenea, se reuseste integrarea tuturor electrocasnicelor si aparaturii intr-un mod cat mai eficient si practic.


Ghise Design Baia Mare proiecteaza si produce mobila de bucatarie de ultima generatie, folosind cele mai noi tehnologii. Alaturi de echipa sa specializata, utilizand materii prime si acccesorii premium, reuseste sa indeplineasca cele mai exigente preferinte sau nevoi.


Vizitand pagina acestei categorii de produse, din site, se pot vedea cateva exemple a ceea ce inseamna fabricarea de mobila la comanda pentru bucatarie. Fiecare segment aparte al mobilierului de bucatarie este atent conceput, fabricat si montat - aici intra astfel zona pentru depozitare, cea pentru pastrare, spalare, preparare a mancarii, gatit. Aceste sase zone sunt asezate si aranjate incat sa ofere nu doar un design placut ci si o functionalitate aparte.


De asemenea, pentru realizarea unui mobilier de calitate pentru bucatarie, Ghise Design tine cont si de forma bucatariei. Aceasta determina implicit modul in care mobila va fi proiectata si construita - exista bucatarii in linie dreapta, in forma literei L, in forma literei C, in forma literei U, paralele.


Astazi tot mai multa lume alege sa incorporeze direct in mobilier inovatii de ultima generatie - cuptoare, frigidere, etc. De asemenea si romanii incep sa opteze pentru folosirea insulei de gatit. Se pot alege linii simple, un design minimalist, nuante monocrom sau accente de culorii vii.  Altii pot sa se indrepte catre tonurile neutre de culoare.


Pentru o mai buna vizualizare, toate aceste puncte amintite mai sus pot sa fie concepute, modificate si prezentate cu o mare usurinta - gratie tehnologie computerizate de design 3D utilizate de Ghise Design.

  348 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by