newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Go Studio si Vastint Romania creeaza un nou punct de reper in centrul Bucurestiului


PDF Print
A | a
E-mail
de StefaniaB | Joi, 7 aprilie 2016, 12:55 webReleases | Arhitectura/Design

Go Studio a realizat pentru Vastint Romania, divizia imobiliara a grupului Inter IKEA strategia de pozitionare de brandsi identitate pentru proiectul imobiliar din zona Timpuri Noi. Astfel proiectul care include spatii de birouri, spatii rezidentiale si pentru petrecerea timpului liber va purta numele TIMPURI NOI SQUARE si este pozitionat drept unul din cele cinci puncte de reper din centrul Capitalei, alaturi de Victoriei, Romana, Universitatii si Unirii."Vorbim de un cartier bine cunoscut, cu un nume cu o conotatie pozitiva in perceptia oamenilor indiferent ca vorbim de anii `80, sau de 2016. Asadar, ne-am gandit sa construim exact pe acest insight. Una dintre propunerile strategice cu care ne-am dus catre client a fost sa folosim numele locatiei, ca alternativa unui nume nou, complet diferit. Asa s-a nascut TIMPURI NOI SQUARE", explica Bogdan Stanciu, head of design GO Studio.

Cel mai important aspect diferentiator pentru acest proiect este locatia sa centrala, lucru care se reflecta atat in identitatea vizuala conceputa de echipa GO Studio, cat si in sloganul "New Times. New Life. New Center"care vorbeste despre transformarea intregii zone.

Brandul Timpuri Noi Square are trei extensii dedicate diferitelor tipuri de zone: Timpuri Noi Offices (pentru zona de birouri), Timpuri Noi Play (pentru zonele de retail) si Timpuri Noi Home (pentru proiectele rezidentiale). Constructia primelor doua cladiri de birouri este in desfasurare, iar punerea in functiune este planificata pentru inceputul anului 2017.

Despre GO Studio

Go Studio este divizia de business a GMP Group, specializata in servicii de graphic design si branding, infiintata in 2010. Experienta de succes a Go Studio este confirmata de brandurile din portofoliu, detalii: www.gostudio.ro

 

Despre Vastint Romania

Vastint Romania si-a inceput activitatea pe piata locala din anul 2008 si este parte din Vastint Group, o organizatie internationala in domeniul imobiliar cu peste 25 de ani de experienta. Baza operatiunilor consta in managementul unui portofoliu de proprietati si dezvoltare imobiliara. Mai multe detalii pe www.vastint.eu

  185 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings