newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Artagradinilor.ro va protejeaza casa si sanatatea prin instalarea de acoperisuri verzi


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 18 februarie 2016, 9:59 webReleases | Arhitectura/Design

acoperisuri verzi | Foto: webPR.ro
Artagradinilor.ro este o firma de amenajare gradini si de montare a unor elemente specifice transformarii habitatului cotidian intr-un spatiu cat mai apropiat de natura. Serviciile pe care aceasta companie le ofera tuturor celor care isi doresc sa traiasca intr-un ecosistem aparte, original si cu personlitate, in care tehnica de ultima generatie isi da mana cu elementele complet naturale, sunt create pentru generarea unui stil de viata mai sanatos.

Printre instalatiile speciale care contribuie la un stil de viata mai apropiat de natura, si implicit mai sanatos se numara si acoperisurile verzi, mereu pregatite, ca prin forma si amplasarea lor, sa ofera un mediu de viata ideal tuturor celor care traiesc sub acesta. Arta Gradinilor isi ofera serviciile de instalare si intretinere a acoperisurilor verzi, prin intermediul expertizei echipei din spatele acestui spatiu verde din mediul online, gata sa raspunda tuturor solicitarilor de aceasta natura.


Cum contribuie acoperisurile verzi de la artagradinilor.ro la imbunatatirea stilului de viata?


Acoperisurile verzi sunt un concept relativ nou pe piata romaneasca, insa deloc neobisnuit pe ce occidentala. Diferenta este grija fata de mediu si de sanatate pe care cei din occident o acorda mult mai mult decat o fac cei din Romania, iar acest lucru este vizibil la nivel de executii in materie de peisagistica. Din acest motiv, aceste acoperisuri verzi  au proprietati definitorii:

  •         Protejeaza intreaga casa de absolut orice efect secundar al climei nefavorabile, fie ca e vorba de capriciozitatea climei primavaratice si tomnatice, cu ploi din abundenta, a climei secetoase din timpul verii, sau a frigului caracteristic climei de iarna
  •         Acoperisurile verzi sunt capabile sa contribuie in mod esential la un efect estetic greu de inlocuit, deoarece seamana foarte mult cu o gradina direct pe acoperisul casei
  •          In afara de protectia casei impotriva climei nefavorabile, un acoperis verde e capabil sa isi protejeze si locuitorii, prin pastrarea unui echilibru climatic, care consta intr-o temperatura calduta in timpul iernii, precum si o temperatura racoroasa pe timpul verii

Sanatatea si stilul de viata sunt, astfel, protejate, de catre orice acoperis verde instalat in mod corect de catre profesionistii de la Arta Gradinilor, specializati in proiecte urbanistice moderne si in peisagistica de ultima generatie.


De ce este artagradinilor.ro recomandata pentru alegerea unui acoperis verde?


In primul rand, firma de instalare a gradinilor si a acoperisurilor verzi, Arta Gradinilor, le pune la dispozitie tuturor pasionatilor de gradinarit solutiile perfecte la nivel vizual pentru spatiile de care dispun. Astfel, toti clientii Arta Gradinilor nu vor beneficia doar de servicii prin intermediul spatiului online, precum instalarea unor acoperisuri verzi la preturi avantajoase, dar si de produsele specifice gradinaritului, prin intermediul magazinului online artagradinilor.ro, gata sa indeplineasca orice rol decorativ.

Dincolo de rolul estetic, acoperisurile verzi de la Arta Gradinilor servesc unor scopuri foarte precise din punct de vedere utilitar, apropiind clientii acestei companii de natura si de beneficiile acesteia pentru sanatate si pentru intreg stilul de viata. Instalarea unui acoperis verde la preturi avantajoase este doar unul dintre beneficiile serviciilor propuse de artagradinilor.ro, restul detaliilor specifice acestei actiuni fiind disponibile la adresa de e-mail office@artagradinilor.ro, precum si la numerele de telefon 0733 607 352.

  260 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings