newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Designerul de bijuterii preferat de Lady Gaga in exclusivitate la Fashion Days


PDF Print
A | a
E-mail
de Fashion Days | Miercuri, 11 ianuarie 2012, 15:23 webReleases | Beauty

Pentru 4 zile, Fashion Days aduce in exclusivitate bijuterii Rodrigo Otazu. Celebrul designer cu magazine raspandite in 30 de tari si cu un palmares consistent de staruri intenationale indragostite de creatiile sale va fi prezent pe www.fashiondays.ro cu linia Otazu Sterling Silver incepand de Vineri, 13 Ianuarie.

Lady Gaga, Madonna, Beyonce, Jessica Biel, Jennifer Lopez, Lucy Liu sau Britney Spears sunt doar cateva dintre starurile care nu ezita sa isi accesorizeze tinutele cu bijuterii semnate Rodrigo Otazu.

Caracterizate de originalitate si spectaculos, piesele Otazu reprezinta o puternica declaratie a femeii care alege sa le poarte. O femeie sigura pe sine, care se bucura de propria frumusete indiferent de varsta si careia ii place sa fie remarcata. Otazu este inspirat din muzica, arhirectura si arta, din eleganta frantuzoaicelor, stilul clasic al femeilor din America, cel experimental al londonezelor si din alura sexi a italiencelor. Astfel iau nastere accesorii cu un design inedit, care trec dincolo de tendinte si devin piese clasice de pretuit.

Cu bijuteriile Otazu "nu ai cum sa dai gres". Ne-au demostrat multiplele tinute de pe covorul rosu sau outfiturile etalate de catre cele 4 personaje ale "Sex And The City" in cel de-al doilea film realizat. "Totul se reduce la chimie. Moda este despre a fi seducator si elegant si acest principiu dupa care ma ghidez se simte in piesele mele" declara Rodrigo Otazu.

A colaborat cu Swarovski, Vogue i-a acordat 8 pagini, Lady Gaga il adora, iar acum este in Romania. Membrele celui mai mare club exclusivist de shopping online din tara vor putea adauga o piesa Rodrigo Otazu colectiei lor de bijuterii. Singurele conditii: un cont Fashion Days si chef de cumparaturi. Atentie: campania va fi activa doar 4 zile!

***

Fashion Days este cel mai mare club exclusivist de shopping online din Sud-Estul Europei. Lansat la 1 iunie 2009 in Romania, a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina lider de piata. Te poti bucura de shopping in fiecare zi, la orice ora, pe www.fashiondays.ro, unde vei gasi atat colectii de designer cat si branduri de renume cu discounturi de pana la 70%, in campanii dedicate de numai cateva zile.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  422 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by