newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pensiunea turistica- solutii pentru un business de succes


PDF Print
A | a
E-mail
de Andreea Paun | Miercuri, 19 octombrie 2011, 11:54 webReleases | Arhitectura/Design

Miercuri, 2 noiembrie 2011, ora 09:00, la Hotel Intercontinental, Medien Conferences propune o analiza a solutiilor de finantare si amenajare a unei pensiuni, atat sub aspectul oportunitatilor de dezvoltare ale investitiilor in turism, cat si sub cel al celor mai performante tehnici de constructie si design.

Despre metodele de a transforma pensiunea turistica intr- un business de succes , precum si despre cele de a obtine sprijinul necesar pentru dezvoltarea unor servicii de calitate, la "Pensiunea turistica- solutii de amenajare, reamenajare si finantare".

Evenimentul reuneste intregul spectru de profesionisti din domeniu: designeri, arhitecti, dezvoltatori, antreprenori, consultanti, proprietari, investitori si finantatori, aducand in discutie teme precum:prezentarea oportunitatilor din domeniul constructiei / amenajarii de pensiuni turistice, familiarizarea cu ultimele trenduri in designul interior adecvat industriei ospitalitatii, prezentarea celor mai noi materiale de constructii, finisaj, utilare, managementul spatiului unei pensiuni, oportunitati de finantare a pensiunilor: credite bancare si fonduri structurale,  solutii de asigurare a pensiunilor, dezbaterea ultimelor masuri legislative care faciliteaza obtinerea fondurilor structurale pentru dezvoltarea pensiunilor turistice, realizarea unei conexiuni directe prin conceptul de "speed dating" intre participanti si consultanti/ designeri/ furnizori.

Complexitatea temei abordate permite implicarea in dezbatere a specialistilor din diverse arii de activitate, astfel, evenimentul fiind adresat: asociatiilor si agentiilor turistice, antreprenorilor, autoritatilor, designerilor, arhitectilor, dezvoltatorilor imobiliari, furnizorilor de solutii, echipamente si servicii specifice industriei, consultantilor, caselor de avocatura, investitorilor, finantatorilor, bancilor, companiilor de asigurari.

Evenimentul este sustinut de: CEC Bank, Geberit, Casa Jad, Mobexpert, Decora House, Dactrust si Green Factory.

Printre partenerii media amintim: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business- Edu, 9 a.m., AIDA, Business Live, B2B, Vacante la Tara, Ziarul de Business, Casa Mea, Planul Casei Mele, Domus, Caminul, Unelte si Echipamente, Caminul de 5 stele, Util.

"Pensiunea turitica- solutii de amenajare, reamenajare si finantare" va avea loc pe 2 noiembrie 2011, ora 09:00, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - "Caminul", "Casa Mea", "Domus" si "Planul Casei Mele", revista de B2B "Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro,  emisiunea TV "Caminul de 5 stele"), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Events si divizia de evenimente de business, Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun[at]medienholding.ro,  conferences[at]medienholding.ro sau sa accesati www.mhconferences.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   | 
  324 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by