newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 4-31 iulie 2011 - Prima editie a Bucharest International Forum


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 28 iunie 2011, 16:55 webReleases | Alte Servicii

Bucharest International Forum | Foto: Forum Invest
Primaria Municipiului Bucuresti, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Fundatia EURISC, Institutul de Studii Complementare si Forum Invest, alaturi de peste alti 10 parteneri din mediul de afaceri si patronal organizeaza in premiera, in perioada 4-31 iulie 2011 BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM, cel mai complex eveniment international dedicat in intregime Bucurestiului.  

O exceptionala intalnire la Bucuresti cu Astronautul NASA Guion Bluford – primul afro-american care a zburat in spatiul cosmic, Noaptea Alba a Galeriilor si Parcurilor, festival de baloane cu aer cald,  dezbateri economice despre dezvoltare urbana, potentialul agricol al regiunii sau parteneriatul strategic al Europei de Sud-Est cu marile regiuni emitatoare de capital ale lumii - tarile Consiliului de Cooperare al Golfului, China, Brazilia sau Rusia, intalniri despre nevoia de leadership si performanta in societatea romaneasca - acestea sunt cateva dintre evenimentele care vor avea loc la Bucuresti in cadrul primei editii a BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM.  

Inaugurarea oficiala a evenimentului va avea loc pe data de 6 iulie 2011, cu participarea Primarului General al Bucurestiului, Sorin Oprescu. „Bucurestiul a devenit un oras ofertant pentru Europa de Sud-Est”, declara in preambulul Forumului Primarul General al Capitalei.  
 

Despre Forum Invest

Forum Invest este unul din cei mai importanti organizatori de evenimente internationale de business din Europa.  

In cei peste 13 ani de functionare, peste 6.000 de personalitati politice, oameni de afaceri, lideri de opinie, analisti si jurnalisti din toata lumea, au participat la evenimentele Forum Invest, organizate in peste 20 de locatii din toata lumea.  

Prin invitarea la Bucuresti a unor personalitati de renume mondial (laureati ai Premiului Nobel, sefi de state si de guverne, analisti si teoreticieni de business de prim rang), Forum Invest isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un centru regional de reflectie si promovare a politicilor eficiente de business, in beneficiul imaginii internationale a Romaniei si a mediului local de afaceri.

Forum Invest este singura companie din Romania care, prin forumurile economice si cluburile de afaceri exclusiviste pe care le organizeaza in tara si in strainatate, sustine si promoveaza comunicarea nationala si transfrontaliera intre jucatorii politici si institutionali, comunitatea de afaceri si presa.  
 
 

Informatii suplimentare:

Simona Dinu

PR Manager

FORUM INVEST

T. +40 21 311.56.10

M. +40 740.121.692

simona.dinu[at]foruminvest.ro 

 Citeste mai multe despre   
  477 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings