newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Curs deschis Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard


PDF Print
A | a
E-mail
de Gabriela Grosu | Luni, 28 martie 2011, 18:30 webReleases | Alte Servicii

Curs Balanced Scorecard | Foto: webPR.ro
Cluj-Napoca, 28 Martie 2011 - Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, anunta organizarea cursului Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard.

Construit pentru a raspunde provocarilor si nevoilor utilizarii si implementarii instrumentelor, tehnicilor si proceselor de management al performantei in cadrul organizatiilor, cursul se bazeaza pe implicarea activa a tuturor participantilor intr-un mediu colaborativ de invatare sustinut de discutii de grup, exercitii, simulari si studii de caz.

Agenda cursului este structurata in 2 zile, cele opt sesiuni ale agendei de curs fiind dedicate urmatoarelor subiecte:

Prima zi a cursului vizeaza Intelegerea sistemului de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard abordand subiecte legate de:

Managementul Performantei si Balanced Scorecard
Arhitectura Sistemului de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard
Studiu de caz - Dezvoltarea Arhitecturii Sistemului de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard
Exercitiu - Personalizrea template-urilor Balanced Scorecard

A doua zi a cursului isi propune sa abordeze Implementarea si utilizarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard si contine sesiuni dedicate urmatoarelor subiecte:
  • Procesul de implementare a Balanced Scorecard
  • Generarea de valoare cu Balanced Scorecard
  • Balanced Scorecard in practica - factori de succes si provocari
  • Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului
Cursul Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard se adreseaza unui spectru larg de profesionisti: antreprenori, manageri, analisti si coordonatori indiferent de ariile functionale in care activeaza. Caracteristic lor este interesul in dezvoltarea de abilitati in managementul performantei organizationale si intelegerea complexitatilor utilizarii unui sistem structurat de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard in organizatiile din care fac parte la nivel strategic sau operational.

Cursul va fi facilitat de catre Aurel Brudan si Adrian Brudan.

Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, director general al companiei australiene eab group si editor al portalului smartKPIs.com. Aurel are o experienta internationala de peste 10 ani recunoscuta prin statutul de Fellow al Institutului de Management din Australia si concretizata in implementari de sisteme de management al performantei utilizand solutii precum Balanced Scorecard, Dashboard-uri operationale si Scorecard-uri functionale, completata de cercetare doctorala in domeniu.

Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul Acumen Integrat si editor al BalancedScorecardReview.com, eBalancedScorecard.ro si BalancedScorecardinRomania.ro. Adrian s-a specializat in implementari si folosirea practica a conceptului Balanced Scorecard. Cunostintele sale variaza de la selectia si documentarea de KPIs, definirea si structurarea strategiei organizationale, dezvoltarea de Harti ale Strategiei si instrumente de tip Dashboard si Scorecard, la implementarea si folosirea sistemelor integrate de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard.

Beneficiile participarii la aceste cursuri sunt completate de suita de template-uri pre-populate cu indicatori de performanta si alte instrumente precum Dashboard si Scorecard cu un grad ridicat de valoare adaugata, oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. De asemenea, toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Aceste resurse completeaza procesul de invatare experientiala, facilitand aplicarea imediata in organizatii a noilor cunstinte dobandite in cadrul cursurilor.

Cursul va fi sustinut in zilele 17-18 Mai 2011, la Bucuresti, in cadrul Bucharest Unirii Square, taxa de participare fiind de 1650 RON (template-urile oferite gratuit participantilor fiind in valoare de peste 700 RON). Data limita de inscriere este 10 Mai 2011. Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.

Pentru mai multe detalii despre curs si discount-urile de care puteti beneficia, va invitam sa vizitati pagina de prezentare a cursului pe www.IndicatoridePerformanta.ro sau sa descarcati brosura de curs, disponibila la aceeasi adresa.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect

Despre IndicatoridePerformanta.ro

IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, care reuneste azi cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 1200 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.

Persoana de contact:
Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360
Email: gabriela.grosu[at]acumen.ro
Website: www.acumenintegrat.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  636 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings