newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Curs deschis de Managementul performantei in Cabinete si Centre Medicale: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard


PDF Print
A | a
E-mail
de Gabriela Grosu | Marţi, 22 martie 2011, 13:09 webReleases | Alte Servicii

Curs Managementul performantei | Foto: webPR.ro
Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, anunta organizarea cursului Managementul performantei in Cabinete si Centre Medicale: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard.

Construit pe nevoile reprezentantilor Cabinetelor si Centrelor Medicale de a-si optimiza, eficientiza si monitoriza serviciile medicale oferite, cursul se bazeaza pe implicarea activa a tuturor participantilor intr-un mediu colaborativ de invatare sustinut de discutii de grup, exercitii, simulari si studii de caz.

Cele patru sesiuni ale agendei de curs sunt dedicate urmatoarelor subiecte:
  • Provocari si aspecte cheie ale imbunatatirii performantei in cabinete si centre medicale;
  • Dezvoltarea unui sistem de management al performantei pentru cabinete si centre medicale;
  • Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) si Dashboard-ul pentru monitorizarea performantei in cabinete si centre medicale;
  • Sfaturi pentru imbunatatirea performantei si a competitivitatii in cabinete si centre medicale.
Cursul Managementul performantei in Cabinete si Centre Medicale: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard se adreseaza reprezentantilor cabinetelor si centrelor medicale interesati in dezvoltarea de abilitati in managementul si masurarea performantei si intelegerea utilizarii sistemelor de management al performantei in cabinete si centre medicale.

Acesta va fi facilitat de catre Alexandra Moldovan, Manager Solutii Performanta Individuala si editor  ManagementulPerformantei.ro. Experienta practica valoroasa in implementarea sistemelor de management al performantei si pregatirea academica in domeniul managementului, activitatea de cercetare si studiile in domeniu o recomanda pe Alexandra ca fiind unul dintre cei mai capabili consultanti si instructori specializati in aspecte legate de managementul performantei.

Beneficiile participarii la acest curs sunt completate de suita de template-uri pre-populate cu indicatori de performanta precum Dashboard-ul si Scorecard-ul pentru monitorizarea performantei in cabinete si centre medicale si alte instrumente cu un grad ridicat de valoare adaugata, oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. Toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Aceste resurse completeaza procesul de invatare experientiala, facilitand aplicarea imediata in organizatii a noilor cunostinte dobandite in cadrul cursurilor.

Cursul va fi sustinut in data de 11 Mai 2011, la Bucuresti, in cadrul U Business Center, taxa de participare fiind de 680 RON (template-urile oferite gratuit participantilor fiind in valoare de peste 450 RON). Data limita de inscriere este 4 Mai 2011. Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.

Pentru mai multe detalii despre curs si discount-urile de care puteti beneficia, va invitam sa vizitati pagina de prezentare a cursului pe www.IndicatoridePerformanta.ro sau sa descarcati brosura de curs, disponibila la aceeasi adresa.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.

Despre IndicatoridePerformanta.ro

IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, care reuneste azi cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 1200 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.

Persoana de contact:

Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360
Email: gabriela.grosu[at]acumen.ro
Website: www.acumenintegrat.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  506 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by