newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Curs deschis de Managementul performantei in Marketing: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard


PDF Print
A | a
E-mail
de Gabriela Grosu | Vineri, 18 martie 2011, 17:20 webReleases | Alte Servicii

acumen-twitter | Foto: webPR.ro

Cluj-Napoca, 18 Martie 2011 -€“ Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, anunta organizarea cursului Managementul performantei in Marketing: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard. Construit pe nevoile departamentelor de Marketing de a-si consolida rolul strategic si de a creste vizibilitatea in raport cu contributia la succesul organizatiei, cursul se bazeaza pe implicarea activa a tuturor participantilor intr-un mediu colaborativ de invatare sustinut de discutii de grup, exercitii, simulari si studii de caz.

Cele patru sesiuni ale agendei de curs sunt dedicate urmatoarelor subiecte:
  • Provocari si aspecte cheie ale imbunatatirii performantei in departamentul de Marketing;
  • Dezvoltarea unui sistem de management al performantei in departamentul de Marketing;
  • Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) si Marketing Dashboard;
  • Sfaturi pentru imbunatatirea performantei departamentului de Marketing folosind KPIs.

Cursul Managementul performantei in Marketing: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard se adreseaza specialistilor, managerilor si coordonatorilor de Marketing interesati in dezvoltarea de abilitati in managementul si masurarea performantei si intelegerea complexitatilor utilizarii sistemelor de management al performantei in Marketing.

Acesta va fi facilitat de catre Sorina Mone, Manager Solutii Performanta Operationala si editor al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Experienta practica si pregatirea academica in domeniul managementului si al marketingului, activitatea de cercetare si studiile post-universitare in domeniu (Sorina fiind doctorand in Marketing) o recomanda ca fiind unul dintre cei mai capabili consultanti si instructori specializati in aspecte legate de managementul performantei operationale.

Beneficiile participarii la acest curs sunt completate de suita de template-uri pre-populate cu indicatori de performanta precum Marketing Dashboard / Marketing Scorecard si alte instrumente cu un grad ridicat de valoare adaugata, oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. Toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portaluluiIndicatoridePerformanta.ro. Aceste resurse completeaza procesul de invatare experientiala, facilitand aplicarea imediata in organizatii a noilor cunostinte dobandite in cadrul cursurilor.

Cursul va fi sustinut la Bucuresti, in cadrul U Business Center, taxa de participare fiind de 680 RON (template-urile oferite gratuit participantilor fiind in valoare de peste 450 RON). Data limita de inscriere este 4 Mai 2011. Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.

Pentru mai multe detalii despre curs si discount-urile de care puteti beneficia, va invitam sa vizitati pagina de prezentare a cursului pe www.IndicatoridePerformanta.ro sau sa descarcati brosura de curs, disponibila la aceeasi adresa.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.

Despre IndicatoridePerformanta.ro

IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, care reuneste azi cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 1200 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.


Persoana de contact:

Gabriela Grosu

Coordonator Marketing si Comunicare

Acumen Integrat

Tel: +40 264 414 360

Email: gabriela.grosu@acumen.ro

Website: www.acumenintegrat.ro


 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  427 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by