newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Uranus144 - cinematograf in aer liber si evenimente cu picioarele-n nisip


PDF Print
A | a
E-mail
de Uranus144 | Vineri, 20 august 2010, 12:09 webReleases | Alte Servicii

Uranus144 este cea mai mare terasa cu cinematograf in aer liber din Bucuresti. Turnul de apa, vechi de peste o suta de ani, adaposteste barul vesel cu muzica fina si cocktailuri reci, pe care le poti servi alaturi de prieteni, tolaniti in sezolonguri multicolore, cu picioarele in nisip. Pe langa filmele de fiecare seara, spatiul generos al fostelor Antrepozite Bucuresti gazduieste in fiecare saptamana evenimente culturale cu prezenta obligatorie: concerte, petreceri cu DJ, expozitii, targuri, seri de teatru, stand-up comedy, tango argentinian, flamenco sau pecutie.

Incepand cu saptamana viitoare, pe terasa vor fi disponibile gratuit cinci biciclete I'Velo oferite de Green Revolution si Reiffeisen Bank, ce vor putea fi inchiriate cu buletinul. De asemeni, la Uranus144 gasesti un loc de joaca pentru copii supravegheat si complet utilat oferit de Casa Vesela, gustari calde, Hotspot Wi-Fi si o parcare cool, protejata de zidurile vechi de caramida rosie.

"Am vrut sa cream un loc in mijlocul orasului in care sa ai senzatia de relaxare si libertate pe care o aveam in Vama cu prietenii.Veneam aici acum 3 ani, la E-Uranus, si ni s-a parut un spatiu prea misto ca sa-l lasam sa moara. E o sansa imensa ca putem sa-l reinviem si ne propunem sa-l pastram deschis tot timpul anului, ca pe un spatiu dedicat evenimentelor culturale", spune Sebastian Ianca, Uranus144.

Terasa se afla pe strada Uranus, la numarul 144, la un minut de Palatul Parlamentului, peste drum de Piata de Flori de la George Cosbuc. Zona istorica si pitoreasca, cartierul Uranus a reintrat in ultima vreme pe harta bucurestenilor dornici de evenimente culturale si ieliri cu prietenii in spatii iendite.
 
Uranus 144
Str. Uranus, nr. 144
Tel: 0727 794 737
office[at]uranus144.ro
www.uranus144.ro
Pagina Facebook

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  454 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings