newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Senior Interactive va comunica online pentru Orange Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 21 iunie 2010, 16:29 webReleases | Alte Servicii

Bucuresti, 20 iunie 2010 - Senior Interactive a fost desemnata oficial agentia care va gestiona contul de comunicare online al Orange Romania - oferind  servicii de creatie si strategie interactiva, implementare de campanii de comunicare cu componenta de activare digitala si management al prezentei Orange in  Social Media. Selectia agentiei a fost facuta in urma unei licitatii care s-a desfasurat pe durata a trei luni si a presupus mai multe etape eliminatorii.
 
"Am avut foarte putin timp sa ne bucuram de castigarea acestui pitch. Am inceput treaba. Suntem in fata uneia dintre cele mai importante provocari a  ultimilor ani - Orange. La volumul de business si standardul de calitate al activitatilor de comunicare pe care Orange le deruleaza, responsabilitatea  noastra este imensa iar rezultatele sunt vizibile imediat, in fata a milioane de clienti sau potentiali clienti. Este cea mai buna ocazie, pentru echipa  Senior Interactive, sa implementeze ideile nascute in laboratorul intern de R&D si sa demonstreze cum se transpune in practica credo-ul nostru: idei +  tehnologie = rezultate de business", a declarat Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive.

Parteneriatul intre Senior Interactive si Orange Romania are deja doi ani vechime, timp in care au dezvoltat impreuna mai multe proiecte. Senior Interactive  a oferit consultanta pentru magazinul online Orange, un proiect de amploare care a durat peste noua luni si a presupus refacerea fluxurilor de navigare si a  arhitecturii pentru optimizarea experientei utilizatorului si imbunatatirea  procesului de cumparare in webshop. Un proiect complementar este site-ul de  review-uri pentru produsele din magazinul online, care redefineste ceea ce inseamna in mod obisnuit un site de eCommerce.

Echipa care a lucrat la pitch din partea Senior Interactive a fost formata din: Mihai Tataru - Managing Director, Radu Glont - Client Service Director,  Virgiliu Andone - Creative Director, Marius Matei - Copywriter, Dorin Banica - Senior Art Director,  Eleodor Ghenoiu - Senior Strategy Planner, Corin Chiriac  - Senior Strategy Planner, Adrian Chirila - Team Leader Project Management, Patricia Arbanas - Senior Account Manager.

Despre Senior Interactive
Senior Interactive este o agentie independenta full-service de comunicare interactiva, membra a Senior Group. La sapte ani de la infiintare, Senior  Interactive are una dintre cele mai mari echipe dedicate comunicarii online din piata romaneasca de profil - peste 40 de angajati in opt departamente.
Printre clientii activi ai agentiei se numara GlaxoSmithKline - Consumer HealthCare, Leadership Development Solutions, PricewaterhouseCoopers, Orange  Romania, Renault Technologie Roumanie, Solvay Romania, Wrigley Balkan East. Principalele servicii pe care le ofera Senior Interactive sunt: consultanta si  strategie de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine  optimization, dezvoltarea de advergames si online media planning.

Pentru mai multe informatii contactati:
Laura Banica, PR Manager
BORŢUN•OLTEANU, laura@bortunolteanu.ro, 0730 025 819

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  474 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by