newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: British Airways isi anunta castigatorii 


PDF Print
A | a
E-mail
de Paravion | Luni, 21 decembrie 2009, 15:19 webReleases | Alte Servicii

Logo Paravion | Foto: Hotnews
Compania aeriana British Airways a implinit in luna noiembrie 15 ani de activitate in Romania. Cu aceasta ocazie, British Airways si Paravion.ro au lansat un concurs aniversar. Premiul constand in doua bilete de avion dus-intos pe ruta Bucuresti - Londra la clasa Euro Traveller a fost castigat de Diana Zotescu.

Acest concurs isi propunea sa afle de la utilizatorii internetului cum este vazuta compania aeriana in 200 de cuvinte.

Pe 15 decembrie au fost publicate pe blogul Paravion.ro cele mai reusite compozitii. Textul castigator al celor doua bilete gratuite la Londra, oferite de British Airways este:
“Descopera cu BA” de Diana Zotescu:

"Pentru mine BA inseamna continuarea unei lungi traditii de calatori si descoperiri pe care atat de asezatii britanci le-au initiat. Acum ceva mai mult de 100 de ani cand Livingstone descoperea Africa si alti britanici ocoleau pamantul cuprinsi de o curiozitate frenetica, prin taramurile Indiei sau Americii de Sud, nu gandea nimeni ca intr-o zi aceste destinatii exotice vor fi atat de accesibile. E indeajuns acum daca visezi la Bombay sau la New Delhi sa butonezi pagina de internet a BA si sa-ti iei biletul cu destinatia catre oriunde. Aventura acum e una moderna, am renuntat la harti prafuite, la rute periculoase, in avion te intampina fete zambitoare, meniuri cusher sau vegetariene, oferte de duty free, avem GPS-uri, trasee cunoscute, si localnicii sunt mai prietenosi.

Daca te gandesti ca biletul de avion e doar o particica mica din a-ti organiza concediul…si aici BA iti e nitel de ajutor pentru ca pe acelasi site gasesti idei de vacanta si oferte: Beach holidays, ski holidays, luxury holidays…inca nu vizezi cu ochii deschisi? Jamaica, Bermude, Maldive, Brazilia . Aventura pentru mine are un miros aparte, mirosul veg de kerosen, amestecat cu aerul rece al diminetii si aroma unei cafele baute la mii de metri altitudine. Atunci simt ca m-am incaltat cu papucii lui Livingstone si am pornit si eu hai hui prin desert".

Juriul concursului a decis acordarea unui premiu de consolare datorita diferentei mici de voturi dintre primul text clasat si urmatorul. Astfel, Paravion.ro a oferit un voucher in valoare de 100 de euro care poate fi folosit la achitarea oricarui serviciu rezervat prin Paravion.ro.

Textul castigator al premiului special ii apartine lui Toma Oana Alexandra:

“Nu e o pasare, dar e la fel de elegant; nu e Superman, dar e puternic si rezistent; nu e o canapea, dar e la fel de confortabil; nu e Afrodita, dar te indragostesti pe loc. E British Airways! Try it!”

Cele mai bune compozitii si alte detalii despre aceasta competitie pot fi gasite pe blogul Paravion.ro.

Alexandra Rus
E-mail: presa@paravion.ro
Mobil: 0728.566.405

 Citeste mai multe despre     |   | 
  380 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings