newsletter rss
HotNews.ro

webRelease In premiera in Romania, Evensys prezinta Management Centre Europe


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 1 octombrie 2009, 17:46 webReleases | Alte Servicii

Incepand cu aceasta toamna, Evensys, una dintre cele mai dinamice companii independente din domeniul organizarii de evenimente B2B, isi diversifica portofoliul prin incheiarea unui important parteneriat strategic cu Management Centre Europe (MCE), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international.

Evensys si Management Centre Europe vor organiza incepand cu luna octombrie, o serie de workshop-uri specializate, ce vor aborda industrii si tematici variate, incercand sa ofere specialistilor prezenti un ghid complet de solutii practice pentru cele mai importante probleme actuale, specifice fiecarui sector de activitate. Primele doua workshop-uri sunt dedicate sectorului financiar si celui farmaceutic: Financial planning and analysis for controllers (26-29 octombrie) si Value Based Marketing in the Pharmaceutical Industry (17-19 noiembrie).
 
“Colaborarea cu MCE, companie ale carei training-uri sunt recunoscute la nivel de top-management in numeroase companii locale, marcheaza un pas important in evolutia si diversificarea portofoliului nostru de evenimente. Ne orientam astfel catre o noua zona, piata evenimentelor premium, cu continut specializat si vorbitori recunoscuti la nivel international, adresate marilor companii prezente in Romania. Dupa 3 ani de activitate si numeroase evenimente proprii dezvoltate cu succes, suntem siguri ca avem experienta necesara si partenerul ideal pentru a ne impune in acest nou segment”, afirma Dana Dumitrescu, Managing Partner, Evensys.
 
“In decursul ultimilor ani, numeroase companii din Romania au participat la workshop-urile noastre, dezvoltate in tari din Europa si Estul Mijlociu. Totusi, prin colaborarea noastra cu Evensys, dorim sa facilitam accesul mai multor companii locale la informatiile practice si focusate abordate in cadrul workshop-urilor marca MCE. Este o realitate faptul ca, in ultimiii 10 ani, mediul de afaceri din Romania a experimentat o serie de transformari majore- intai,  a cunoscut o rapida dezvoltare, ca in prezent, sa se confrunte cu dificultatile unui context economic nefavorabil. Luand in calcul ambele aspecte, suntem siguri de faptul ca workshop-urile noastre pot aduce extra valoare, oferind specialistilor locali solutii practice de business, perspective inovative si exemple de succes, cu aplicabilitate in diverse tipuri de afaceri. Astazi, mai mult ca niciodata, informatia la zi si focusarea pe aspectele de profunzime ale unui business sunt armele esentiale, ce pot sprijini companiile in lupta pentru mentinea stabilitatii si profitabilitatii pe termen lung”, declara David Goodwin, Director la Management Centre Europe.
 
Mai multe detalii despre parteneriatul dintre Evensys si Management Centre Europe sunt disponibile la http://www.evensys.ro/mce.php

                             
                                   ###

Evensys
Cu 3 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est.  Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Printre partenerii Evensys se numara companii precum Vodafone, Microsoft, Nokia, Romtelecom, Adobe, Ogilvy Group, UniCredit, CB Richard Ellis, LG, Kaspersky, PepsiCo etc.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS - Real Estate Investors' Society si Web Club.  Detalii complete privind portofoliul nostru de evenimente puteti regasi la www.evensys.ro
 
Management Centre Europe (MCE)
Cu sediul la Bruxelles, MCE (http://www.mce-ama.com/)  a fost infiintata in anul 1961, ca reprezentanta europeana a retelei American Management Association (AMA), activand in prezent in Europa, Estul Mijlociu si Africa de Nord, unde dezvolta programe de training diverse, recunoscute pe plan international pentru nivelul inalt de complexitate si de pregatire a vorbitorilor invitati.
 
Workshop-urile MCE vizeaza industrii si domenii variate de activitate precum energie si utilitati, farmaceutic si medical, marketing, financiar, IT, resurse umane, vanzari etc. In completarea acestor workshop-uri, specialistii MCE dezvolta la cerere programe de training dedicate anumitor companii/corporatii, menite sa ofere solutii si instrumente specifice particularitatilor fiecarui client in parte.

 Citeste mai multe despre     | 
  379 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by