newsletter rss
HotNews.ro

Recomandările specialiştilor: 5 sfaturi pentru un sistem imunitar puternic


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 22 octombrie 2019, 14:57 webReleases | Alte Servicii

Bayer - Toamna în Roz | Foto: Bayer
​​Schimbarea anotimpurilor, variaţiile de temperatură, stresul, oboseala şi poluarea ne pun la încercare, zi de zi, sistemul imunitar. Din fericire, mici schimbări ale stilului de viaţă pot face o diferenţă importantă, susţinând mecanismul de apărare al organismului, astfel încât să ajungem să vedem în roz chiar şi zilele ploioase de toamnă.

Sfatul Nr. 1: Asigură-te că ai o alimentaţie echilibrată. Vitamina C este un aliat indispensabil, mai ales în sezonul rece – ajută sistemul imunitar să funcţioneze normal, contribuie la reducerea stării de oboseală şi susţine formarea colagenului, parte importantă a structurii oaselor, dinţilor, gingiilor şi pielii. Fructele precum kiwi, portocale sau ananas, dar şi legumele precum ardeiul gras, broccoli sau mazărea sunt bogate în Vitamina C şi pot fi transformate cu uşurinţă în preparate delicioase.

Sfatul Nr. 2: Include în rutina zilnică şi timp pentru relaxare activă. O plimbare în parc, la finalul unei zile încărcate sau 30 de minute de exerciţii fizice uşoare sunt extrem de benefice pentru întregul organism. Activitatea fizică îmbunătăţeşte transportul oxigenului şi nutrienţilor la nivel celular şi susţine lupta cu agenţii nocivi din exterior.

Sfatul Nr. 3: Gândeşte optimist. Emoţiile negative şi stresul pot adăuga o presiune suplimentară asupra sistemului imunitar. Deşi poate nu le putem elimina complet, putem îmbunătăţi modul în care alegem să ne raportăm la ele – un playlist vesel, o lectură interesantă sau o şedinţă de masaj de relaxare pot reduce nivelul anxietate, dându-ne o cu totul altă perspectivă.

Sfatul Nr. 4: Ţine bacteriile la distanţă. Spălatul pe mâini este un gest esenţial pentru menţinerea sănătăţii. Igienizarea mâinilor nu durează mai mult de câteva secunde, însă ţine la distanţă germenii. Dacă nu ai la îndemână apă şi săpun, şerveţelele umede sau gelurile antibacteriene pot fi o soluţie accesibilă.

Sfatul Nr. 5: Odihneşte-te! Studiile arată că sistemul imunitar al persoanelor care dorm mai puţin de 7 – 8 ore pe noapte poate întâmpina dificultăţi în funcţionarea la capacitaţi optime şi, implicit, se pot îmbolnăvi mai uşor. În plus, lipsa somnului poate încetini şi recuperarea organismului după o răceală, spre exemplu. Gândeşte-te la modalităţi în care îţi poţi organiza mai bine programul zilnic, astfel încât să nu renunţi la orele valoroase de somn.

În anumite perioade ale anului, poţi avea nevoie de un supliment alimentar care să vină în completarea acestor obiceiuri sănătoase şi să susţină mecanismele de apărare ale organismului, astfel încât să faci faţă cu brio tuturor provocărilor zilnice.

În perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2019, Bayer România derulează campania națională „Toamna în Roz”. La achiziţionarea din farmacii a oricărui produs panticipant la campanie, din gama Redoxon şi Redoxitos pot fi câştigate, prin tragere la sorţi, conform regulamentului, o pereche de ochelari de soare Ray Ban pe zi și/sau, marele premiu, un autoturism marca Mini Cooper. Valoarea totală, cumulată, a premiilor oferite este de 147.565 LEI, TVA inclus.

Detalii suplimentare şi regulamentul campaniei sunt disponibile pe site-ul www.toamnaroz.ro (regulamentul fiind disponibil gratuit oricărui solicitant) şi la numărul Infoline 021 207 00 65, cu tarif normal.

Despre Bayer
Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Totodată, Grupul îşi propune să îşi îmbunătăţească profitabilitatea şi să creeze valoare prin inovaţie şi dezvoltare. Bayer s-a angajat să respecte principiile dezvoltării sustenabile, iar brand-ul Bayer este un etalon de încredere, autenticitate şi calitate, în întreaga lume. În anul fiscal 2018, Grupul avea aproximativ 117,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 39,6 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,2 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.ro
  1282 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by