newsletter rss
HotNews.ro

webPR Topul celor mai bune proteine pentru bodybuilding


PDF Print
A | a
E-mail
de Stefan George | Miercuri, 27 februarie 2019, 16:45 webReleases | Alte Servicii

protein-house-proteine-romania | Foto: webPR.ro
Stiai poate ca proteinele din zer sunt o sursa excelenta de proteine, cu foarte putine grasimi si carbohidrati, in general sub 2 grame per servire. Insa la cat de multe branduri si produse sunt astazi pe piata, cum poti sa fii sigur ca faci cele mai bune alegeri? Articolul de azi a incercat sa ofere raspunsul la aceasta intrebare, folosind mai multe surse de incredere, din cele mai populare clasamente top 10.

Proteina din zer este unul dintre cele mai folosite suplimente nutritive (vezi aici oferta magazinului Protein House) - acest lucru se intampla nu doar datorita compozitiei sale, ci mai multor motive. Pudra de proteina de acest tip te ajuta sa pui masa musculara de calitate (fara grasime si fara apa), sa pierzi din greutate, sa iti controlezi foamea si sa sa mentii masa musculara. Asa ca indiferent de scopurile pentru care faci culturism sau fitness, proteinele iti pot fi de foarte mare folos.

Avantajele proteinei din zer, pe scurt:
* Se amesteca usor
* Se absoarbe repede
* Este accesibila, ca si pret
* Are cantitati reduse de grasimi si carbohidrati
* Poate fi administrata dupa exercitii sau poate inlocui o masa
* Excelenta ca si gustare intre mese

Specialistii au tinut cont (in evaluarile lor pentru 2018 si pentru 2019) de marcile care ofera un profil optim pentru a construi masa musculalara si a imbunatati forta, ce au un gust bun, o consistenta ridicata si se dizolva usor. Oferta de azi din Romania este extrem de bogata si in ce priveste aromele, astfel incat fiecare poate gasi ceva nou, pe gustul sau.

* Proteina din zer Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
Votata suplimentul anului timp de 10 ani de catre Bodybuilding.com, acest produs ON este ridicat calitativ, consistent, cu 24 grame proteine, bogat in BCCA (5,5 grame per servire), perfect dupa antrenament. Are o multime de arome disponibile.
* Dymatize Elite 100% Whey Protein
Rapid digerabila, usor de absorbit, fara gluten - 25 grame de proteine si 5,5 grame de BCCA (per servire). O sursa excelenta de proteine pentru cei care practica culturism sau fitness, perfecta pentru refacere. Un mix de concentrat de zer si izolat, o sursa puternica de aminoacizi.
* Nitro Tech de la MuscleTech
Aceste proteine au un gust excelent, sunt scazute in calorii si sunt extrem de potrivite pentru cresterea masei musculare calitative oferind un numar mare de proteine. Si aceste produse ofera zeci de arome.
* ShadoWhey Isolate de la Dorian Yates Nutition
Un produs relativ nou obtinut prin extragere la temperatura joasa, pastrandu-si astfel toate enzimele digestive pentru o absortie mai buna. Are peste 85% concentratie de proteina izolata din zer si fiecare servire(30) ofera 26g de proteine, 0 grasimi, 0 zahar fiind asfel un produs ideal pentru cresterea masei musculare, refacere musculara rapida, completarea necesarului proteic zilnic sau poate inlocui o masa.

Surse: bodybuilding.com, canstarblue.com.au, expertreviews.co.uk.
  2884 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by