newsletter rss
HotNews.ro

webRelease Moldova Business Week 2018: Oportunități de afaceri și investiții în Republica Moldova


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 20 noiembrie 2018, 17:11 webReleases | Alte Servicii

MBW 2018 | Foto: MBW
​​În jur de 1000 de participanți din 53 de țări și peste 75 de speakeri sunt aşteptaţi la Chișinău, în zilele de 27-29 noiembrie, la cel mai important eveniment economic al anului, Moldova Business Week 2018. Cea de-a cincea ediție a „Săptămânii Afacerilor”, organizată de Agenția de Investiții, sub egida Guvernului Republicii Moldova, își propune să stabilească noi relații comerciale, durabile și transparente cu parteneri din întreaga lume.

Evenimentul consacrat antreprenoriatului, promovării exporturilor și atragerii investițiilor în regiune, nu trebuie ratat de către cei care își propun să-și internaționalizeze businessul, să cunoască noile tendințe în abordarea parteneriatelor externe, să indentifice noi clienţi sau pieţe de desfacere, să adopte noi modele de reușită în afaceri și soluții pentru provocările cotidiene. Accesul la conferință este liber pentru toți oamenii de afaceri interesați, în baza înregistrării prealabile online pe www.mbw.md.

Pe parcursul celor 3 zile vor fi organizate prelegeri și sesiuni despre potențialul investițional al ramurilor strategice ale economiei naționale – Energetică, Infrastructură, Automotive și Electronică, Tehnologia Informației și a Comunicațiilor, Agricultură și Industria Alimentară, Turism, Industria Ușoară, urmate de discuții B2B și prezentarea istoriilor de succes ale oamenilor de afaceri din diverse țări. Atractivitatea investițională a celor 7 sectoare strategice ale economiei naționale va fi prezentată prin intermediul panelurilor tematice, care vor include prezentări relevante a peste 75 de speakeri, printre care reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, ambasadori, reprezentanți ai partenerilor externi strategici, ai companiilor autohtone, dar și invitați speciali de peste hotare: România, Georgia, Ungaria, Macedonia, Belgia, Italia și Marea Britanie. Panelurile vor evidenția avantajele competitive ale sectoarelor, oportunitățile investiționale actuale și vor oferi din prima sursă informații esențiale despre politicile statului în susținerea investițiilor.

Pentru a menține un dialog public-privat transparent, ediția din acest an va include, în premieră, sesiuni de Q&A cu echipe de profesioniști din trei ministere de resort: Ministerul Economiei și Infrastructurii, Ministerul Finanțelor, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Pentru invitații din străinătate care vor să se documenteze despre oportunitățile oferite de Republica Moldova vor fi organizate vizite de lucru aplicate, structurate pe domeniile: Fashion Route, Digital Path, Free Economic Zone, Agrifood. Acestea vor fi combinate cu vizitarea unor obiectivelor turistice, completând astfel o unică experiența de descoperire a Republicii Moldova, drept autentică destinație emergentă.

Despre MBW

Moldova Business Week este cel mai important eveniment național în domeniul afacerilor, organizat la Chișinău, începând din anul 2014. În fiecare an, forumul de afaceri a reunit un număr important de autorități, agenți economici din toate sectoarele economiei, importatori, exportatori, finanțatori din țară și din străinătate, iar interacțiunea dintre participanți a culminat cu încheierea a zeci de parteneriate, care au contribuit la dezvoltarea economiei naționale.

Republica Moldova este o destinație atractivă pentru investiții și o piață competitivă la nivel regional. Vă invităm să vă alăturați celor peste 1000 de lideri , devenind Ambasadorii Moldovei în lumea afacerilor.

Agenda și formularul de înregistrare sunt disponibile pe pagina oficială a evenimentului – www.mbw.md.
  32 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by