newsletter rss
HotNews.ro

Ai un Voucher de 500 ron prin programul Biciclisti in Bucuresti 2018? Te asteptam in magazinele BikeXCS!


PDF Print
A | a
E-mail
de Liviu13 | Marţi, 17 aprilie 2018, 13:04 webReleases | Alte Servicii

Magazinele BikeXCS din Bucuresti, magazine partenere in programul Biciclisti in Bucuresti 2018, va asteapta incepand de Luni, 16 aprilie 2018, sa va achizitionati o bicicleta sau o trotineta electrica.


BikeXCS a pregatit pentru detinatorii de vouchere prin programul Biciclisti in Bucuresti o promotie atractiva: Pachet Street Safety cu reducere de 50%.


Pachetul Street Safety este optional si cuprinde la alegere orice lumini fata si spate si casca de protectie din stocul magazinelor noastre.


Daca iti doresti o bicicleta performanta, la un pret ce depaseste cu mult valoarea voucherului, ai posibilitatea de a o achita in 12 rate, fara dobanda, prin Card Avantaj, Star BT sau Bonus Card Garanti.


Achizitia unei biciclete cu voucher Biciclisti in Bucuresti 2018 poate fi realizata prezentand urmatoarele documente: voucher in original, carte de identitate in original sau copie.


Te asteptam in cel mai apropiat magazin Bike XCS, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 19:00 si Sambata - 10:00-14:00.


Magazin Bike XCS 1: Str.Baba Novac nr. 11a, sector 3, Bucuresti.

Magazin Bike XCS 2: Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, Bucuresti.

Magazin Bike XCS 3: Str. Nicolae G. Caranfil nr. 34, sector 1, Bucuresti


Fie ca esti pasionat de plimbari la munte, prin paduri, fie ca preferi plimbarile in oras sau in parc, fie ca vrei sa mergi cu bicicleta zilnic la serviciu, in magazinele Bike XCS gasesti o gama variata de biciclete: MTB, biciclete trekking, cursiere, biciclete pliabile, biciclete electrice.


Putem satisface atat nevoile biciclistilor amatori, oferind biciclete fiabile si confortabile,  la preturi convenabile, cat si cerintele profesionistilor.


Mai multe detalii, precum si raspunsuri la intrebari frecvente despre proiectul Biciclisti in Bucuresti gasesti pe pagina web: https://www.bikexcs.ro/vouchere-biciclisti-bucuresti-2018

  137 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by