newsletter rss
HotNews.ro

Companiile romanesti isi doresc profesionalism, promptitudine si servicii de inalta calitate


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Miercuri, 13 decembrie 2017, 11:34 webReleases | Alte Servicii

Agentia de Print a realizat in perioada august -€“ octombrie 2017 un sondaj de opinie, a carui responsadenti au fost clientii companiei. Chestionarul format din 10 intrebari a avut drept scop identificarea celor mai importanti factori pentru oamenii de afaceri din Romania in construirea unui parteneriat de succes cu un furnizor de print. Peste 60% dintre respondenti au afirmat faptul ca, pentru ei - profesionalismul, promptitudinea, serviciile de inalta calitate reprezinta caracteristicile pe care le cauta la un furnizor.

11% dintre respondenti au completat lista mentionand „rapiditate si seriozitate” drept elemente definitorii in relatia cu partenerii de afaceri. Restul raspunsurilor au inclus: identificarea corecta a nevoilor clientului, respectarea termenelor de livrare si gasirea celor mai eficiente solutii de print care sa indeplineasca toate nevoile de acest fel.

Un alt aspect important pe care managerii l-au mentionat, in procent de peste 50%, a fost comunicarea eficienta si disponibilitatea permanenta a Account Managerului de a intelege si a solutiona toate cerintele clientului, astfel incat campaniile pe care le deruleaza sa nu intampine intarzieri sau alte obstacole. Acest lucru demonstreaza nevoia tot mai mare a companiilor de a primi servicii personalizate si de a avea un partener de business dedicat, pe care sa se bazeze, indiferent de complexitatea sau specificatiile tehnice ale unui proiect de print.

In urma sondajului, peste 90% dintre clientii Agentiei de Print sunt foarte multumiti de colaborare si isi doresc sa o continue, fapt care certifica seriozitatea si profesionalismul cu care este tratata fiecare activitate in parte. Una dintre concluziile care se desprind este aceea ca mediul de afaceri romanesc se dezvolta din ce in ce mai mult, iar nevoia de a eficientiza procesele operationale si de a economisi resurse este din ce in ce mai pregnanta. Intr-un context economic extrem de dinamic, trecerea de la simpla paradigma client – furnizor la cea de parteneri de business este inevitabila.

De peste 5 ani, Agentia de Print – prima companie romaneasca de brokeraj de tipar - a dus la bun sfarsit proiecte complexe de print pentru companii de referinta din tara, din domenii precum: banking, FMCG, IT etc. Din portofoliul companiei fac parte: Garanti Bank, Profi, Cinema City, Fortuna, Cramele Recas, Sky Group, DB Group, Hewlett Packard, Lifecare si multi altii. 

  110 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by